Çok zor ama bakalım
Modeller şuan göremez
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok zor ama bakalım
Modeller şuan göremez
Bir sonraki sistem nasipse 17 Şubat milli tarihlerde inşallah 17 Şubat 2015 gibi olsa güzel olurdu
Zonguldakspor-Kırklarelispor maçı son durum Zonguldak Karaelmas Köksal Stadında oynanıyor ilk devre 0-0 Screenshot.png
Yarını kaybettik gibi zaten halbuki 2 3 gün önce ortalama -11’di. Salı günü alacağım seyirlik kar yağışına odaklandım. Ama MGM’nin ısrarı ilginç büyük ihtimalle yağışın çoğunu kar olarak bekliyorlar o yüzden pazartesi için kar ikonlarından vazgeçmeyip üstüne yoğun kar koymuşlar
MGM Zonguldağa dün için yoğun kar verdi hafif-orta kuvvet yağmurla geçti MGM son dönemde tutturamıyor tahminleri
Gözünüz aydın arkadaşlar
Apple hava durumu böyle demiş son durum288E9977-AE0B-4B34-8649-EE6A6DEB769E.png
Mükemmel bir mezosiklondu
Bu senede inşallah görebiliriz kışın geri kalanında nasip olur
19 Mart gecesi efsane ötesiydi radar görüntüsü var
Hiç kesilmeyecek gibiydi radarın arkası 2000 li yıllarda şuana kadar gördüğüm en iyi mart sistemiydi Zonguldak adına
Gercekten aksamleyin sisle görüs mesafesi azalması ve sık yağışla efsane bir atmosfer oluyor insanın eve giresi gelmiyor
Fotoğraf atın fırsat buldukça özellikle Sincan tarafları iyi kar alıyor gibi oralardan varsa arkadaşımız
Hayırlı uğurlu olsun bölgedeki görüntülere bakıyorum gerçekten 19 Mart gecesini hatırlatıyor bana konumumda... Sanırsam gece uzun olacak Ankara adına..Her zaman iç kesimlerde böyle yağış yakalamak kolay olmuyor görüyoruz AB konumudur sıcaklık falan filan tadını çıkartın bu anları fotoğraflayın arkadaşlar herkese iyi keyifli izlemeler iyi eğlenceler
Vortexin gözü olan yerde yıldızları sayıyorum
Doğu Karadenizde de vortex tarzı bi oluşum varmış sanırım o nereye vuruyor şuanda görüntüde