Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler

:memnunseytan:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Whisper Maşallah köyde kar bambaşka be abi ne sicaklik sorunu ne yagis sorunu oyle de boyle de guzel aliyor nisana kadarda gider bazi sezonlar mayisa bile uzuyor koylerde tekrar gözün

aydın Karabük Yenice Ayanlar köyü simdi köyümde kar vardır aynı bunun gibi ah ah zaten aklıma dedem anneannem geliyor hep düşününce mekanları cennet olsun

Hocam zonguldaktasın sen ben öyle biliyorum. Suanki görüntü tipi ve kar fırtınası ruzgar hamlesinin en güçlü olduğu hattasin Karadenizden yükselen bütün nemi üzerinize yağış olarak olarak boşalticak gibi görünüyor. Bu basıncın merkezi çevresinden daha sıcak buda vortex in çevresinde sağlam hava akımları oluşturuyor, sadece fırtınayla sinirlida değil tüm hava muhalefetlerini göreceksin neredeyse senin için böyle gelmesi makul olur gibi

Evet Zonguldak 120-130 rakım civarındayım Bakalım neler göreceğiz hocam hayırlısı

Emeğinize sağlık hocam tekrar hoşgeldiniz

Saol Semih Ö. her şey yolunda sizlerde iyisiniz inşallah. Buralardayım arada misafir geldim gittim siteye tabi bu arada İş şehir ve yaşam şekli değişikliği yapmak durumunda kaldım. Zaten Aralık başından subata kadar olan kısımda yazacaklarım hiç hoş ve iç açıcı olmayacaktı İnan mgm ye bile bakmadım çevremdekilere dedim Şubat a kadar sakın olaki bana hava durumuyla ilgili bir şey sormayın kızarım 😁 hayırlısıyla herşey halloldu e şubatta geldi. Sabah kar geliyor haberini duyunca dedim takibe başlayalım artık Mustafa abi fırça Atıcak yoksa

Hoşgeldin tekrardan hocam

Cerkes55 hocamda gelmiş hoşgeldiniz tekrardan hocam

SON CIKTILARA GÖRE ZONGULDAK- BARTIN adına yüzeysel değerlendirme: ECMWF Pazartesi Akşam 7-8 den sonra kar vermiş neredeyse cuma erken saatlere kadar Salı ve Çarşamba etkili bir kar gözüküyor gibi son güncele göre GFS çöp onu dahil etmedim ICON bol sulu kar olursa yine ECMWF gibi 7 sinden sonra verir vadesi yetmiyor Geme bakmadım ama 40 cm vermiş ventusky de tabi bi kısmı sulu kar olsa GEM fena degil bizim icin Meteoblue Salı Çarşamba kar vermiş öncesi yağmur ama Meteoblue da yağışlar Salı Çarşamba güzel görünüyor