Hayırlı geceler olsun bunaldık bu sıcaklardan gına geldi valla umarım serinlik gelir yakında
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler herkese
-
Zonguldak'ta Hastane Bahçesine Yıldırım Düştü!Zonguldak'ın bir ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren gök gürültülü yağmur ve sağanak, ilçede korku dolu anlara neden oldu.www.imzagazetesi.comArt arda şimşek çaktı: Karadeniz'e yıldırım düştü!Zonguldak açıklarına yıldırım düştü. İşte o görüntüler...www.yeniadimgazetesi.comZonguldak’ta bir eve yıldırım düştü!Zonguldak Ontemmuz Mahallesi'nde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu.www.inanisgazetesi.comYıldırım Zonguldak’ta yangına sebep olduAlaplı Gümeli Beldesi Fındıkağlı Mahallesi’ne bağlı Karatepe mevkisinde, yıldırım düşmesi sonucu bir orman yangını meydana geldi.www.safakgazete.comZonguldak'ta bir eve yıldırım düştü! Yangın çıktı!Zonguldak Merkez Ontemmuz Mahallesi'nde yıldırım düşmesi sonrası bir evde yangın çıktı. Zonguldak Kozlu'da ise yine yıldırım düşmesi sonrası çıkan ikinci…www.zhaber.com.tr
Zonguldakta 2 gündür gerilimli bir hava var ve tehlikeli boyutlara ulaştı maalesef
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakta oraj var 2 saattir
-
Hava acayip sıkıntılı patlarsa sağlam patlayacak
-
1.sınıfı bitirdik sağ salim hayırlısıyla
-
Kolay gelsin abi hayırlı geceler
-
dark and cold kanka özeline baksana
-
Sabah 8 den bu yana sunumu dinliyorum 30 yarım saate bitecek nasipse
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar merhabalar uzun bi aradan sonra
Bi uygulama için referans lazım telegramı olan abiler tıklayıp giriş yaparsa çok sevinirim
-
Hayırlı geceler şu sıralar pek forumda olamıyorum malum kurum ziyaretleri yapıyoruz kurum dersleri ile alakalı olarak bugün en son huzurevi ziyareti yaptık.. sınavlar da cabası..Arada foruma bakıyorum
-
Hayırlı günler herkese
-
Zonguldaksporun da düşünmesi lazım ayrı konu son maça kadar Seriği yenecektin 3 puan cezası yedi sezon başı vekiller birleşip bu cezanın gelmemesi icin 2 milyon toplayıp ödeyebilirdi sahipsiz kaldı takım hak etti o yüzden simdi o puanları aradı.. İşte böyle Ankarasporla Nazilliden gelecek 1 gole bakarsın
-
Beklenendi. Zonguldakspor Nazillispor'un maçı kazanmasıyla 3.Lige düştü.
-
Telefon alacağım yakin zamanda senin önerdiğin telefon geldi aklima . Onu değil de 13T pronun özelliklerine baktım kararsızım biraz daha fiyat çıkıp ip14 almayı düşünüyorum. Ama 35 k civarı için fiyat performans telefonu.
POCO X6 Pro al hocam 18 k ya 24 gb ram 512 gb hafıza en üst düzey depolama işlemci dimensty 8300 en üst seviye ısınma falan yok cihazda 5000 mah batarya 67 w hızlı şarj hyperos işletim sistemi kamera gece modu 10 numara normal kamera portre günümüz telefonlarıyla aşağı yukarı yarışıyor