Ortalama da daha temiz bir görüntü oluşmuş öğleye göre net şekilde
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF yapay zeka modeli 2 sistem göstermiş ortaya topu bıraktım demiş
-
Eline sağlık hocam Mart için denk düşer, şubat içinde bir güzelleşme durumu olur umarım.
-
Zonguldak için görsel anlamda güzel bir sistem oldu yerde kar icin benim beklentimin altında geçti bakalım 1-2 sistem daha alabiliriz umarım suan ki modellemeler buna elverisli degil ama degisedebilir.
-
Zonguldak kütleleri yutuyor resnen
-
Dekler Ereğliyi dövdü Merkez rüzgar yönünden kaybediyor şuan
-
10 Temmuz ve Kıratta güzel görüntüler var yer yer 15-20 cm ye ulaşan kalınlıklar varmış
-
Okulları tatil edebilirler o zaman köylerde var gibi epey
Merkezde sadece catılarda var sahile sıfır ve çarşı tarafları boş hep 100 rakım üstünden başlıyor örtü durumu tedbir amaçlı alınır alınırsa yoksa merkezde çok tehlikeli bir durum yok sıfır rakımda eğitime engel bir durum yok yüksekler ve köyler dışında bakalım ne karar çıkar
-
Zonguldak ve çevresinin uydudan çekilen anlık kar görüntüsü.
kaynak pusula haber
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İlginç olanda bu İstanbulun 500hpa soğukları bizimkinden daha kötü
Sistemcikti bu böyle olacagı belliydi
-
Snow Hound Ben onu bunu bilmem şöyle bir şey lazım bize
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabahtan beri güneş vardı az önce bir kütle vurdu çatılar bahçeler hafif beyazladı yine bizim burda daha yükseklerde yerlerde beyazladı 10 dakikacık sürüyor yoğun yağış şöyle en az yarım saat sağlam bir yeşil sarımsı kütle vursa ne güzel olcak aslında sistem çok güzel başlamıştı özellikle çarşamba günü saat 11 civarı burda yağan lapa lapa kar bende beklentiyi epey yükseltmişti.
İstanbuldaki gibi şöyle uzun bir bant yaratamadı kütleler bir türlü
-
Tutunacak dalımız ECMWF kaldı suan bakalım
-
2020 Şubat sistemi gibi şu ana kadar