Zonguldakta yazdan kalma bir gün yaşandı bugün
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güzel bir kare olsun Zonguldak'tan bu akşam çektim WhatsApp Görsel 2024-03-30 saat 00.37.57_8fc38d1a.jpg
-
En berbat kış sezonunu geri bıraktık(bana göre)
-
Zonguldak bugün son dakika golüyle güldü sonunda
-
Altınordu 3. golü de bulmayı bildi takım sahipsiz bu sene 3.Lige kesin düştü Zonguldak
-
Zonguldakspor küme düşmeyi kafaya koydu Altınordu karşısında 2-0 geride şuan
-
Sende güle güle kullan Semih Ö.
Hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar herkese.
Eyvallah abi hayırlı günler olsun
-
Bende telefonu sattım Poco x6 pro 12 gb ram 512 hafıza siyah renk model aldım birde IPad 10.9 inch aldım bakalım IPhone 13 proyu satmıştım inşallah pişman etmez yeni aldıgım model xiaomi seviyorum android tarafında
-
Bazen internet ve sosyal medyadan sonra kimyamız bozuldu gerçek mutlulukları unuttuk sahte mutluluklar yaşıyoruz sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz gibi duygular ifadeler hep yapmacıklık üzerine kurulu bir hale geldi bunda sosyal medyanın payı cok büyük faydası var ama yeri geliyor hepten kapansa diyorum bazen eskisi gibi olsa herkes
-
Şu sıralar hep eskiye bir özlem şarkı açıyorum kafam flashback tekniğinde oldugu gibi eskilere gidiyor dalıyorum şarkılar eşliginde tabi eski şarkılarla
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sonunda buldum shazam sayesinde efsane 1.24 den sonrası efsane direkt maziye gidiyorsunuz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ramazan geliyor ama içim bir buruk maalesef rahatsızlıgımdan dolayı oruc tutamayacağım bu sene ilk defa reflü ve gastrit maalesef psikoloji mi de etkiledi son zamanlarda tez zamanda geçer umarım son zamanlarda bir şey tetikliyor nedense belki su orucu yapabilirim bu dönem bakalım nasip
-
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi kozmetiği temiz Mayıs 2024 garantisi son teknosadan alınma türkiye garantili IPhone 13 Pro 256 GOLD renk cihazım var ne kadardan satmalıyım pil sağlığı 96 yenilenmiş falan değil ilk aldıgım gibi kullandım
-
Kimler hatırlıyor bir dönemler Televizyonda izlenme rekoru kırardı 2010-2015 arası sefkat-tepe.jpg