Şu sistem gözümde sistemcik olur en fazla 2-3 cm ya birikim oldu ya olmadı görsel manada güzel görüntüler oluşturuyor ama yağış kısa sürüyor üst seviye ve izobarlardan rüzgar yönü de etkiliyor
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yıllar çok değiştirmiş Beylikdüzünü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Amin inşallah hocam
-
Semih Ö. Daha yağış yok mu ya bitti mi sistem
Akşama doğru yeni kütleler gelecek cuma sabaha kadar yağar sonra çekiliyor beni görsel olarak tatmin etti yerde de 3 4 cm birikim oldu Şubat ortasına odaklandım ben bakalim
-
Kütleler çok etkisiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gayet güzel görüntüler şunları yıllardır görmek istiyorduk sonunda gfs bonkör davranıyor
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
https://streamable.com/2zsbte bizden gelsin şu da güzel bir görsel şölen oldu şu görüntüler bile tatmin etti beni şahsen
-
Birazdan cikacam su kutle vursa ne iyi olur
-
AVM ye geldim kütleyi bekliyorum
-
Zonguldakta güneş göründü
-
Önce sulu kar başladı kütlenin iyice sokulmasıyla saf kafa döndü
Gelecek sistemde yolun merkeze düşerse gel hocam bişeyler içeriz