4.yıla girmişiz sitede haberim yoktu o halde nice 5 10 yıllara Dün gibi hatırlıyorum yine kayıt oldugum günü iyiki buradaki arkadaşları forumdaşları tanımışım
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
TV de PowerTürk de Kral da cıkardı hey gidi günler
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Babamın Facebook hesabında 2013-2015 arası yıllardan kalma çocukluk fotoğraflarımı gördüm, fotoğraflarda hep yüzüm gülmüş gerçekten çok mutluymuşum. Küçük kardeşimin kel kafasıyla falan çok oynardım, hatırladım😂😂😂😂 bir ocak ayı sonu TV'de o ses Türkiye jürilerinin neşe saçtığı bir akşamda dikkatimi anlık olarak pencereye verdiğim zaman, ne güzelde kar yağdığına şahit olmuştum öyle
Old güzel zamanlardı o zamanlar
-
Hayatımda gördügüm en kötü kış şuana kadar her sezon azda olsa kar yağardı
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bari Mart ayı güzel geçse ya
-
Sosyal hizmet dersinde bile şu mevsimde kar olmamasını konuştuk vay arkadaş ya
-
Böyle kötü bir sezon hatırlamıyorum resmen facia şu ana kadar
-
evet kardeşim bende de oluyor mevsimsel alerjide olabiliyor tam oturması 6 ay sürüyor burnun
İnşallah geçer tam rahata erdik derken burun etleri pörtlemiş düzelir umarım
-
Angora abi burun ameliyatı üstünden 3 ay geçti bende burun tıkanıklığı olmaya başladı son zamanlarda bu dönemde sende de olmuş muydu doktora sordum burun eti ödem yapmış olabilir dedi sende böyle bir şey oldu alerjin olabilir dedi hava kirliliği yüksekse sıkıntı dedi ki Zonguldak başı çekiyor kirlilikte zaten
-
Zonguldak güne hiçbir şey görmeyerek uyandıZonguldak’ta kış ayını yansıtmayan hava koşulları bugün itibariyle değişti.www.yeniadimgazetesi.com
-
Ne yoğun gündü Zonguldaktaki Asayişteki sosyal hizmet çalışanları ile röportaj yaptık uzun bir gündü.
-
Karabüklü Tayyip Sanuc ile diğer oyuncunun benzerliği halis mi 427967214_735322588698406_8268184602124395185_n.jpg
-
niye bu kadar az dinlenen bir parça bu