İki yıldır garip bi durum var benim kar yağışı yeni başladı, geçen yıl Dikmen e yağmur yağarken Batıkent e kar yağmıştı
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kazan da kar tutmaya başlamış
-
Ankara'nın kuzeyinin üzeri karardı görebiliyorum
-
Batı ve kuzey de oturanlar dışarıda bir hareket yok mu? Radarda görüntü var
-
Daha bitmedi üsten gelioo
Adı neydi gelenin?
-
Durun bugünde ben kızdırayım, baktı sistem geliyor paylaşımı ben yapayım demiş 😜
-
Geldimm
Saadet yeminini bozdu demekki
-
-
Nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun
-
Aslında eskiden kar alan yerlere yağacak olan kar gidiyor alakasız 50 yıldır kar yağmayan Suudi Arabistan a, Gaziantep e vs yağıyor, bu küresel ısınma sonucu başlayan mini buzul çağı emareleri, bütün ezberler bozuldu
-
Ahaha doğru diyorsunuz valla iş yerinde arkadaşlarla artık bi kar yağsada yolda kalsak falan diyoruz durumlar o derece siz düşünün yok yani yok :D
Ben çok kaldım Elmadağ ı aşağı inişte
-
Bunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D
Sebebi aslında ismi yanlış koyulmuş Ankara boşluğu, aslında Kırıkkale boşluğu, bence Elmadağ etkiliyor, ne varsa oraya bırakıyor yağışı, Kırıkkale ye ayazı kaliyor
-
Deme üle
Abi orda okudum bilirim, Ankara'da kar olur, Elmadağ ı zor aşarız tipi boran, Irmağı geçince güneşli ayaz, bide eser sert sert kulak burun koymaz, otobüsten inip okula kendimi zor atardım
-
Herşey bir kenara ama kış geldi geleli yerde 1 cm dahi kar göremeyen tek memleket KIRIKKALE sanırım :D İç Anadoluda her memleket aldı, bu sistemde ne olacak merak ediyorum umudum yok süpriz olursa fotoğraf atarım :D
Kırıkkale hep öyleydi ayaz olur kar hep az düşer