Hayırlı olsun. Aleyküm selam
Tokatli60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dediğim gibi, sen yinede deprem çantanı hazır tut. Kaçıncı kattasın ?
İyi ki de en üst katta oturmuyorum diyorum en alt kattayiz sadece altımızda 2 katlı dükkan var. Yani 3. Kattayiz denilebilir
-
Kuzey anadolu fayı oralardan geçiyor. Uyuyor şuanda o fay, uyanma ihtimaline karşı tedbiri elden bırakmayın.
Evet işte uyuyan kuzey Anadolu fay hattından korkuyorum. Normalde böyle sessiz olmazdı.
-
Derinlik çok az. İyi sallamistir.
-
-
Benim korktuğun Tokat'ta bu aralar hiç deprem olmuyor. Olmaması daha iyi ama ben 8 yaşlarımda yanlış hatırlamıyorsam her yıl içinde en az 1 kez sallanırdık
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bilal Tan Tokat'a çok iyi yağmadı, yağdı aslında ama yerler çok ıslaktı hiç tutmadi
-
Bolu Kartalkaya maşallah hiçbir şey görünmüyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Öyle güzel yağıyor ki sıcacık yataktan kaldırıyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Şu fotoğraflari da paylaşıyim da öyle uyuyum
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Aslında bende tam uyuyacaktim senin mesajını görünce sohbet edelim dedim Halitaydemir bende uyuyorum o zaman iyi geceler
-
Arkadaşlar isterseniz özelden mesajlaşın.
Ozel mi nasıl oluyo ki özelden
-
kanka ben pek bilmem buraları. 5 yıldır burada yoktum. İzmirdeydim şimdi yeni geldim ama buraliyiz
Geçen senede çok güzel kar yağdı keşke geçen senede burda olsaydın
-
Lapa lapa yağıyor ama dediğin gibi sıcaklığın düşmesi lazım