Tokat'ta şu an kuvvetli yağmur var. Geceye kar olur.
Tokatli60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tokat'ta anlık nem %100 e ulaştı sayılır. Sıcaklık düşerse direk kar.
-
uzun süredir sessiz bir şekilde takip ediyorum sizleri ve şimdi size bir soru sormak istiyorum : Tokat'ın Erbaa ilçesinde neden hiç kar yağmıyor ? Eğer yağarsa ne zaman yağar ?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Erbaa'ya yakın gümüşalan köyü var bu sistemde gece saatlerinde orası da kar yağışı alacaktır. Hatta akşam 10 gibi başlar kar yağışı.
-
CAN hocam bugün meraktan geç uyuyacağım nasılsa okullar kapalı ? eğer uyumazsam fotoğraflar atabilirim.
-
uzun süredir sessiz bir şekilde takip ediyorum sizleri ve şimdi size bir soru sormak istiyorum : Tokat'ın Erbaa ilçesinde neden hiç kar yağmıyor ? Eğer yağarsa ne zaman yağar ?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Hocam bence rakım oldukça düşük ve bu yüzden kar yeryüzüne ulaşana kadar eriyor ve su oluyor bunun sonucunda kar değil, yağmur yağıyor. Eğer Erbaa/Gökal köyüne giderseniz güzel karlar görürsünüz.
-
CAN hocam Tokat'ta kar yağışı gece saatlerinde mi başlar?
-
CAN hocam yine çukurda kalma işi olmaz değil mi
-
Kardeşim boşver uyarıyı yarım metreden fazla kar geliyor fotoğraf çekip buraları doldur :D
Ciddi mi abi yarım metre maşallah
-
Hocam Tokat'a ne dersiniz mgm uyarı yaptı sizce de öyle mi yağarsa güzel fotoğraflar atarım galiba sibiryali60 hesabıma dönüp atarım ?