Tokat şu an buz gibi dönüyorum evde. Hissedilen -7
Tokatli60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı sabahlar. Tokat -2.5 derece. Ufak bir örtü var.
-
Serkan dostum MGM cumartesi günü için kar ikonu koymuş sıcaklıkta uygun cumartesi günü. Bence sen şimdi uyu şu an kar yağması için sıcaklıkta pek Uygun değil
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Serkannnnn fotoğrafda gördüğün dek çok hızlı bir şekilde büyüyor ve kuvvetleniyor. Eğer o size vurursa güzel yağış alırsınız. Radarı takip et. Senin adına ben heyecanlandim
-
Kardes bizim burda basladi yagdi biraz durdu malasef
Ben de öyle bekliyordum. Hafif bir kütle üstünüze geliyordu.
-
Bence İstanbul gibi çok insanın yaşadığı şehirde tutan kar saat 10 olmadan erir, yok olur.
-
Yağış kuvvetlendi tekrardan
-
İstanbul adına kar yağışı hayırlı olsun.
-
Tokat'ta yağış oldukça hafifledi.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Karadeniz konusuna bakacağıniz yok bende buraya atıyım
-
Akdeniz kıyılarında bile MGM zirai don uyarısı yaptı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Halitaydemir Tokat-15 e kadar düşecek bence düşen her bir kar tanesi tutacak. Yağış az ama hava çok ama çok soğuk olacak
-
Biraz zor. Mgm radarı tıkandı kaldı. Trakya istanbul civarında var. Bir de Doğu Karadeniz diğer yerler çok beklememeli. Fazla beklentiyi yüksek tutmayın
Orta Karadeniz'de dekler oluşuyor. Ben yarın sabah en fazla 4 cm bekliyorum açıkçası. Yarın örtü olmazsa bile pazar gününe kadar hava oldukça soğuyor. Düşen 1 kar kristali bile tutar pazar günü