İstanbul konusu burası ondan
Evet ama diğer konulara kimse bakmıyor sanki model takibi yapıliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul konusu burası ondan
Evet ama diğer konulara kimse bakmıyor sanki model takibi yapıliyor
Neden herkes İstanbul'a odaklandı ki ?
Evet hocam. Maviler bulut çisneti diye geçiyor. Yeşil hafif yağmur, koyu yeşil ve sarı kuvvetli yağmur, kırmızı, mor ve gri şiddetli sağanak, dolu diye geçiyor
Hocam Tokat'ta aşırı kuvvetli fırtına oldu bugün. Şu an yağmur yağıyor. Kar kaç cm yağar sizce ?
Bi çukurlaşma ihtimali var ama bu hiç kar olmıcak anlamına gelmiyor eğer çukurlaşma olmazsa 20 nin üstüne çok rahat çıkacağını söylebilirim şuan
Çukurda olmak çok can sıkıcı yaşadım iki yanımda yağış var merkezde yok
Kıyılara çok güzel vermiş tokat ise en fazla 15 cm anca alır gibi geliyor. Kurusoğuk var gibi
Bende öyle düşünüyorum ama çok soğuk olacağı için ben az kar yağsa bile her kar tanesi tutar diye düşünüyorum
Bu sistemde güzel kar alacaksın en kötü ihtimali 20 diyorum.
Tokat icin mi
Bilal Tan hocam Tokat ne durumda sizce ?
Böylesine bir büyük Balığı kaçırmak bir kar sevdalısı için çok üzücü bir durum. Biz istedik ki en azından bir tane sistem alabilelim. Mutlu olalım kar hasretimizi giderelim ama Allah nasip etmeyince olmuyor ne yapalım. Biz kuraklikr olmadığına dua edelim maşallah yağış yönünden güzel bir kış mevsimi yaşıyoruz sağlığımız yerinde. Çok şükür bir engelimiz yok. Bunları düşünelim az şükredelim halimize. Kurban olduğum Allah o ne derse o olur. Bizi buralara kadar getirdiyse ona dua etmeliyiz şükretmeliyiz.
Hocam Kartepe ye gitte sevdanı gider. bi
Ben tokattan çok korkuyorum. Çukurda kalmaz inşallah
Gfs Tokat Sivas Erzincan Tunceli taraflarına-14 -16 vermiş çok güzel
Tokat merkez bu sistemde ne derece etkilenir sizce ? Konum olarak şanslıyım orta Karadeniz'deyim. Ama eski sistemdeki gibi çukurda kalmak istemiyorum.
ben de dalga geçeyim o zaman esenler istanbulun başkenti iken sonradan arı bir eyalet olmuştur.
Washington un başkenti Tokat
İyide bu amerikanik prezint prezint i ve genelkurmaycumhurbaskanibasbakani
Gerçeğini mi atıyım :'D