Yok abi
Artık var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok abi
Artık var
genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
Miss gibi hayat vallaha. Hem nüfus az hemde bahçeler vs. Var.
Aynen öyle. Ama Erbaa ilçemizin nüfusu fazla biraz. Ama Tokat en yaşanılası ilçesi pazar bence. Nüfusu oldukça az zaten yeni ilçe oldu önceden köydü. Tokata en yakın ilçe Pazar. Yaklaşık yarım saat sürüyor.
Tokatli60 tokat güzel diyorlar zaten. Biş zaman olursa gelicem inşallah.
Bekleriz. Reşadiye Niksar tarafında her yer yeşillik dolu. E tabi kurak toprağa sahip olan yerler de var mesela Almus tarafları. Pazar ilçemizin toprağında her türlü sebze meyve yetişiyor. Amcamın bahçesi var pazarda. Yazın her haftasonu gideriz ailecek. Aslında biz de pazarliyiz ama merkezde yaşıyoruz.b
Aynen CAN hocam biz sohbet ediyoruz
Bende konyalıyım. Ara ara fırsat buldukça gidiyoruz. Kışın kar çok güzel ama yazın dışarıda durulmuyor.
Yazin Tokat bazen 40 dereceye ulaşıyor hatta şahitlik bile ettim. Ama gerçekten güneşi yakmıyor çok değişik.
Ama gerçekten iklimi cok iyi bahar mevsiminde yağmuru ve rüzgarı hiç eksik olmaz, yaz ayında güneşi yakmaz, kış ayında ise kar yağışı eksik olmaz
Hz. Mevlananın "Tokat'a gitmek gerek ,Çünkü Tokat'ta insan ve iklim mutedil" diye övdüğü tek şehirdir.
Mevlânâ'nin Tokat hakkında sözlerini biliyor musunuz ?
Bu hesap ve Sibiryali60 benim diğer tokatlı hesaplarla alakam yok
Bu forumda ne kadar çok tokatlı var böyle ?
Bence forumun adını Tokatinsesi forum yapalım
Aslında ben sibiryali60 ım
What is this ??
Güncellemeleri bu aralar dersler yüzünden takip edemiyorum ama sistem eğer böyle gelirse gerçek anlamda erzak depolamamiz gerekir gibi
Arkadaşlar 7 Şubat cuma günü eniştem Erzurum'dan Tokat'a gelecek. İnşallah kazasız belasız gelir. Eğer sistem %100 kesinleşirse uyarı yaparım enişteme.