Hayırlı sabahlar. Şöyle bir soruyla karşılaştım. Size de sorayım dedim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Məncə B
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar. Şöyle bir soruyla karşılaştım. Size de sorayım dedim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Məncə B
Axşamınız xeyir qardaşlar.Sıxılanlar,qar üçün səbirsizlənənlər üçün Ural bölgəsindən canlı kamera paylaşıram . Baxın , dincəlin biraz . Xeyirli gecələr.
Salam Aleykum qardaşlar.Necəsiz? Vəziyyət? Bu gün soyuq hava var yaşadığım şeherde.Tempratur 8 derece,ara sıra şiddetlenen Xəzri( quzey rüzgarı) ve çisenti var.Artıq qış sözünü demek istəyir yavaş-yavaş.Accuweather bu yıl Asya proqnozunu da yayımlamadı nedense.Bu qış soyuq olacaq çox güman.Mesel var: Yönlü cücə yumurtada biliner.Bu son bahar da soyuq keçir keçmiş yıllara nəzərən.Her kese can sağlığı və xoşbəxtlik arzulayıram.Özünüzə yaxşı baxın.
İstanbul’dan Azerbaycan’a Var
Aleykum Salam qardaşım.Bizdən də qardaş diyara salam aleykum.
Salam Aleykum qardaşlar.Yaxşı olduğunuza eminem.Çox gözəl və maraqlı mövzudur.Tam sebirle oxunası yazılardır.İzn versez ara sıra xatırladıqca, konumumda olmuş qar fırtınalarını sizinle paylaşacam.Diqqetiniz üçün minnətdaram.🇦🇿🇹🇷
Rusiyanın Ural bölgesinin bir şehrinden canlı kamera linki atıram.Bütün qar heveskarları boş vaxtlarında baxıb zövq ala bilərlər.Xeyirli günlər qardaşlar!
Cümhuriyyət bayramınız mübarək olsun qardaşlar 🇦🇿🇹🇷
Salam aleykum qardaşlar.Necəsiz? Azərbaycanı paylaşmayıblar.Çox güman Asya tahmininde yayımlanan.Hər kəsə uğurlar diləyirəm.
Salam Aleykum qardaşlar.Necəsiz? Vəziyyət? Vaxt olduqca bu forumu girib izləyirəm.Azərbaycan ( Bakü) üçün də tahminlerinizi gözləyirəm.Hər kəsə uğurlar arzu edirəm! Var olun!
Mən də varam!
16
Sizlere Azerbaycandan Salamlar olsun.Ayin 8 - 10 arası Bakü'de karla ilgili ne diye bilərsiniz?Bura da qar yağarmı örtü olur mı? Önceden teşekkür edirem.