27 şubat 1987 efsane derler
Bilal tevke tarafından yazılan gönderiler
-
-
Antalya
Yani hocamm ???
-
gelsin bekliyoruzzzz heyecanla tam körfezde oturuyorum muratpaşada
-
zamanından önce mı oluyor
-
hocam antalya için sistem ne der
-
meteoroloji olayları hakkında pek bilgim yok, ama bu sitedeki hocalar kurucular bazı olayları 1 ay önceden görüp bize bilgi vermeye çalıştı. Burda neden art niyet aranıyo? Kimse burda müneccimlik yapmıyor araştırılıyor verilere bakılıyor, arkadaşlar ileri tarihlerde böyle bir sistem görünüyor allah cc. Nasip ederse kara doyacağız diye fikir beyan ediliyor olur olmaz allahın bileceği bişey ol der olur, olma der olmaz hepimiz inançlı kişileriz hayır ve şerrin allahtan geldiğine inanırız onun için bize yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza hocalarımıza daha saygılı olmalıyız. Ben Sinan Sinan hocama ve bilgisine sonuna kadar güveniyorum ve olayları allah cc hakkımızda ne hayırlıysa onu bize nasip etmesi için dua ediyorum sistem gelir veya gelmez emeği için de Sinan sinanhocam teşekkür ederim
-
hoca ne yaptınnnnnn
-
ben hemen alt tarafındayım konyaaltı sarısu bulutları görebiliyorum maşşallah
-
hocam antalya için de birkaç kelime istiyorum mümkünse:rahat:
-
inşallah hocam evim de tam körfezin orda muratpaşa da oturuyorum topçular askeriyede de 1 sene aşçılık yaptım :ay1:
-
hocam nerde bu yağmur, görünürde birşey de yok kuruduk kaldık
-
Bir kaç gün sonra, tamam da mini buzul çağı gelecek mi? Diye tekrar sorcam bence :çokkomik::çokkomik::çokkomik::çokkomik::çokkomik::çokkomik::çokkomik:
-
teşekürler Sinan sinan hocam bende ayın 14 kasıma kadar kuruduk kaldık diyordum. İnşallah bol yağmur gelir de çiftçimiz ekim, dikim işine başlar
-
-
ToRNaDo @yusufhocam yağış ne zaman geliyo bilgi var mı?