Slm arkadaşlar 17-18 indeki sistem nasıl acaba icanadolu için Konya bölgesi için bilgi verirseniz sevinirim
Serkan42 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Slm arkadşlar eren kardeşim Konya Yunak bölgesi yağış açısından nasıl acaba bilgi verebilirmişin 10 gün İcin güzel yagış göstrıyo ama sizin bilgileriniz bnm için daha kıymetli
-
Yağışlar yokmu nisan kötümü gelicek
-
Hocam dalgalanma derken?
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar nisan ve Mayıs ayı yağışlı geçecekmi Konya bölgesi için kışımız güzeldi bol kar yağdı tabi nasıl geçicini kimse bilemez ama tahmin edilebilir yetkili arkadaşlar cvplarsa çok sevinirim çiftçilikle uğraşıyorum Kıraç araziye bu yıl Aycekirdegi ekicem normalde suluk yerlere ekilir ama malum bu yıl sıkıntı olucak gibi görünüyo savaştan dolayı boş bırakmayım dedim tarlayı yani bizler için ekicem
-
Hocam yagışlarımızda sıkıntı yok galiba demi 5 gün guzel yagış gosteriyo ama ben kardan gectim artık
-
Bölge sorumlum durumlar nasıl yagmur kar alıcazmı
-
Hocam soguk taraftamı kalıyoruz artık genelde
-
Slm arkadaşlar ocak ayı nasıl görünüyo kısır döngüyemi girdik,laninadan dolayımı yoksa iklim degişikligindenmi bilmiyorum ama icanadolu arazisi perişan durumda ekili arazilerin 100/80 cıkmamış inşallah ocak ve subat ayımız iyi gecer
-
2020 yılı her konuda kötü gecti diyebilirim ama 2021 ülkemiz adına iyi gecer inşallah.
-
Bu ayda boş gecti kardan vaz gectim yagmur bile yagmuyo bu yıl korkutuyo beni nedense
-
9 undan sonra 20 sine kadar ful yagıs gösteriyodu yok olmuş nerdeyse ?
-
Yagıslar yine düsmus sizce nasıl
-
Mrblr arkadaşlar 15-16 sı konya bölgesi yağış alıcakmı
-
İyiakşamlar arkadaşlar nisan ayı nasıl geçecek can hocam Sinan hocam Bilgi verirseniz sevinirim