Gfs son 4 güncellemedir ssw yi split olarak veriyor
sefzone tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistemden zerre istediğini almamış biri olarak mart ayından umut etme vakti geldi. Mart ayında 7 ila 14 arası sadece bir soğuk salınım şansı görüyorum kuvveti belli değil umarım martta şöyle siklonik cepheli bi yağış alırız
-
Gfs öğle güncellemesi total karı atarmısınız sadece merakımdan istiyorum
-
Gfs sabah güncellemesi total kar haritası atıldımı acaba yağışları arttırmışmı bi merak ettim
-
Hocam aynı veriye mi bakıyoruz ? Ben 150 km bir doğulama göremiyorum.
Muhtemelen kopan çekirdeğin gücünü kıstı modelEvet hocam aynı veriye bakıyoruz sanırsam
-
Ben de yok hocam maalesef.
sefzone GFS’ye benzediği bir durum yok. ECMWF 500hpa sıcaklıklarını görmek lazım, ya hafif bir doğulama var ya da çekirdek güçsüzleşmiş. Yani kısaca iyi değil ama kötüde değil
hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
-
ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
hocam en az 150 kilometre doğulu en azı oda. Bitti geçmiş olsun
-
ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
GFS ye döndü hocam gfs galip geldi ....
-
Moral bozmak istemiyorsanız hiç takip etmeyin ecmwfyi tavsiyemdir
-
Heyecan tavan umarım ecmwf hüsrana uğratmaz
-
Benim anlamadığım herkes gfsnin gösterdiğinin bire biri gelcekmiş gibi bi moda girmiş. Peki ecmf bu akşam batılama trendini devam ettirirse ne olacak ben işin bu kısmındayım o zaman hangisine inanacağız?
öyle bir şey olması zor ihtimal ikisinden biri diğerine uyacak şuanlık gfs uymadı ecmwfnin uyma olasılığı fazla çünkü sisteme kalmış 2 gün hala mutabık olamadılar. Bu güncelleme dönerse kötü olacak
-
Gfs öyle böyle batırmadı Allahım kafayı yedirtecek bunlar 2 gün kala şu değişimlere bak
-
ecmwf arpege tek kaldılar denecek söz yok...
-
Tarihin en kötü güncellemesi diyebiliriz
-
Sakin olalım kötü birşey görmedim ben
sadece ecmwf güncellemesi anlatıyor bu güncellemenin rezaletliği hocam. Total kar haritalarında bile bariz gfs 0 yağış yapacak utanmasa