Kopyala yapıştır yapma ,PC ye indirip paylasman lazım abim.
Dene bakalım, yardımcı oluruz
hocam kopyala yapıştır yaptım ama oldumu üstteki öyleydi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKopyala yapıştır yapma ,PC ye indirip paylasman lazım abim.
Dene bakalım, yardımcı oluruz
hocam kopyala yapıştır yaptım ama oldumu üstteki öyleydi
6h bir bismillah diyelim
Hocam işiniz varsa deneyebilirim
Daha önce yapmadığım için sadece teknik aksaklıklar olabilir
HAYDİ BİSMİLLAH,en güzeli gelsin inşaallah 🤲
Varsa PC başında müsait olan atabilir,yoksa bu ihtiyar sadece 12 saat aralıklarla atar ona göre
Hocam işiniz varsa deneyebilirim
Medyadaki cm tahminlerinin genel olarak abartıldığını düşünüyorum. İstanbulda 25 cm geçen yerler sadece anadolu yakasının yüksekleri olur. Avrupa yakasında ise binkılıç tarafları bu değerleri görebilir. Onun haricinde başakşehir sultangazi civarı iç-orta kesimler 15 cm ortalama alır maksimum. 2 gün önceki gfs gece güncellemesinde gördüğümüz şey gelseydi efsanelik bir sistem olurdu çoğu yer 1 metreyi zorlardı ancak sistem yaklaştıkça bozma (bozmadan kastım 500 hpa çekirdeğinin doğulayıp gücünün kırılması) olayı yeniden tekerrür etmiş gibi görünüyor. 2019 şubat sistemi civarında bir örtü alırsak şanslı sayarım kendimi.
Kesinlikle haklsınız hocam. Bire bir katılıyorum ama icon güncellemesinden sonra 15 cm de biraz hayal oldu. Son 2 günün en kötü güncellemesi diyebiliriz. Gfs ye bakalım bi tekrardan
850 hpayı ve yağışı çok kırdı. İstanbulu bir nebze saf dışı bıraktı diyebiliriz. Gfs umarım böyle gelmez takibe devam !
İzlandayı ingiltere semalarına erkenk çekti. Buda doğulamaya sebep veriyor. Devamında çok fazla olmasada bariz doğulayarak inecek. Büyük ihtimal 500 hpa orta karadenizden giriş yapar
İzlanda baskını azaltmış azoruda bir tık güçsüz bıraktı. Azor güçlenirse dönüşü iyi yapar çok merak ediyorum nasıl gidicek
Haydi icon yüzümüzü düşürme gfs öncesi
Bazen doğulu gidip sonra aniden batılı oluyor
Bakalım ne olacak
Tabiki ama sabah çıktısına göre 42. saatte bile biraz değişm göstermesi garip. Sonrasına bakalım
Icon doğulu gidiyor
Azoru çok güçsüz verdi sabahki çıktısına göre daha 39 h bu arada :D bu farklılık nedir icon beyyy
Ufaktan heyecan başlıyor merhaba herkese
Siteme bu kadar az süre kalmışken her modelin farklı çıktı vermesi mutabık olamamaları çok enteresan geliyor
Iconun çıktısını çok beğendim 850 hpayıda bir tık arttırdımı mükemmel olur İstanbul adına tabi
İspanya üzerindeki ab yi netleştirmemiz lazım. Eğer o ab olmazsa başka şeyler konuşulur