bu sistem bana iş yapmaycak gibi
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. abartmış icon
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecm 5 cm kar vermiş ama şurdan bile 9 cmden fazla olduğunu anlıyoruz ve rüzgarın hızını arttırmış inşallah bsorun çıkmaz 11 12 martta
-
konumum için 11 inde kar yağarmı ve kaç cm olur ?
-
Semih Ö. teşekkür ederim kardeşim.
Abi doğum günü kutlu olsun , iyiki doğdun
-
Perşembe ve cuma günü için doğukaradeniz kuvvetli fırtınaya karşı da tedbirli olmalı
evet abi oralar bizede windy kuvvetli gösteriyor sebebi nedir acaba bu fırtınanın
-
Hayırlı Sabahlar abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfsyle ecm 11 12 mart arası kuvvetli rüzgar veriyor neden acaba ?
-
başımıza iş çıkardi Fehmi abi
ALLAH RAHMET EYLESİN , MEKANI CENNET OLSUN , çok iyi bir sanatçıydı
-
bu kış sadece 1 kere düzgün kar aldım toplam 3 kere aldım
-
ben bu sistemdende ümidimi kestim ya karadeniz yada doğu alacak gfs bizim için bozu kışı kapattım artık
-
Gfs sevdi 96 h yi milim ilerlemez kerata
evet abi sabahtan beri 96 h de
-
Hayırlı sabahlar abi
-
Kusuruma bakma valla derslerim var yetiştirmem gereken bakamiyorum bu aralar siteye. Yeni gördüm.
abi sorun yok Allah zihin açıklığı versin . abi sen derslerini yetiştir , daha önümüzde sistemler var zaten
-
Rüzgar kuzeyden esince aniden düşüş olmuş gece bekleniyordu daha erken olmuş
https://www.windy.com/tr/-S%C4%B1cak…09,10,m:eI3aheV Buradan sıcaklık takibi yap.Daha yakin sonuç veriyor mgmye göre.
Tamam abi teşekkür ederim