anlık arasıra kar yağıyor 8 derecede seyret yeşilyurtta daha net görünüyor
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
burda sıcaklıklar hızla düşüyor 9,5 ken 8,2 oldu şuan
-
gfs bu güncellemesinde yağış olarak mükemmel verdi uzun vadede harika . ama uzun vade değişiyor , gerçek olursa bu kışı harika kapatırız
-
Beklenmedik bir hareket olur. Pek de başarılı oldukları söylenemez zaten şu süreçte.
şu zamanda istifa ederse abi zaten eğitim sistemini batırırlar iyice
-
Ziya Selçuk Instagram hesabından MEB'i takipten çıkmış ve açıklamasındaki Milli Eğitim Bakanı yazısını silmiş
istifamı edicek acaba
-
Harunsalman abi bugece sabah doğru kar olurmu burda acaba ?
-
Aleyküm abi , Hayırlı sabahlar
-
Hayırlı sabahlar
-
Uşak li arkadaşlari yavaş yavaş buraya alalim
abi 1 haftaya turunculaşırız burda vakalar yükselmiş , gine açıp kapatacaklar bunlar
-
Uyudun mu sen ? Büyük ihtimalle 2-3-4 gibi yağmıştır. Sıcaklık yetersiz görünüyordu. Yanıldım valla
abi sorun yok zaten bende hiç inanmıyodum , gece annem görmüş . senide dün akşam yordum kusura bakma abi
-
Bu sicaklikta imkansiz. Bilmiyorum anlamadim valla. Devam ediyor mu ?
abi gece karda yağmış sadece birkaç yer beyaz olmuş , ama dağlar bembeyaz
-
http://seyret.yesilyurt.bel.tr/mobil.php hatta abi Kentpark 1 i izle bana kar gibi geldi bide sen izle kararsız kaldım
-
Taneleri çok kucuk di mi ?
Abi kusura bakma cevap veremedim sıklaşmaya başladı 3 4 tane atıyor bazenleri rahatlıkla görünüyor öyle soyleyeyim
-
Emirhan dostum sanirim sen ince yağan yağmuru karıştirmişsin. O da lambada hafif hafif öner yere. Boyutu da küçüktür. Ben de küçükken çok karıştırırdim.
Abi bitanesi 30 sn havada ucusdu yere düştü spreylemede olabilir
-
2 dk dur böyle şeyler ucusuyo bunlar ne abi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.