Hava soğumaya başladı
evet abi birde dağlarda 4 saniyede 16 kere şimşek çakıyor mosmor olmuş dağlardaki bulutlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHava soğumaya başladı
evet abi birde dağlarda 4 saniyede 16 kere şimşek çakıyor mosmor olmuş dağlardaki bulutlar
Şuan yeşilyurt 4 C görünüyor erken başlamiş :'D .850 Hpada 0 izotermi bolgenin batisina girmeye başladi.Daha erken başlar inşallah ne kadar erken o kadar daha fazla kar demek.
şuan durdu yağmur geri yağdı ama bulutlar geliyo :D
Malatya geneli Gece yarısından once zor gorunuyor. 2 3 gibi demiştim senin o taraflar daha erkende olabilir
Evet Bi şuan kky ama kar daha fazla :D
ÜStünüzde kütle yok şuan gelen kütle de zayıftır büyük ihtimal. Yavaş yavaş nem de yükseliyor 1 2 saate yağmur başlar.Yeşil kütle o taraflara doğru hareket ediyor 18.00-21 arasi iyi yağış alacaksınız.
abi şuan kuluncak taraflarında bi anda 7-8 derece düştü ve kar yağışlı oralar , birde kar sence ne zaman başlar abi
Mkaymaz21 abi şuan konumumda kara kara bulutlar baya hızla gidiyorlar sadece az önce 1-2 tane yağmur damlası düştü yağış bırakmıyorlar . normalmidir ?
Bu gece yüksek ihtimalle önce kky sonra kar döner.En gec GECE 2 3 gibi kar başlar diye düşünüyorum.Ve 18 sabahina kadar devam eder.Yaklaşik 1-1.5günlük kar yağışı olur
günlükte yoğuk vermiş saatlikte normal vermiş , akşam düzeltir çoğu kez böyle yaptı abi
malatya için durumlar nedir abi Mkaymaz21
örtü yüksek vermiş ilk defa gfs malatyata :D
Hayırlı sabahlar
Bu gfs Windy de 10 günlük Kar haritası haka güncellenmedi sorunmu var acaba
Abi şimdi her an yazıyor yarım saattir bekliyorum ?
Red Fox hoşgeldiniz hocam :D
selamun aleyküm abilerim
Hala yağış başlamadı
hafif hafif atmaya başladı :D
Malatya için toplam 17-20mmyağış bekleniyor.Normal şartlarda 1mm:1cm kar yapıyor ancak hava sıcaklığı uygun olursa bu sayı 2cm ye bile çıkıyor.Malatya için hava sıcaklığı kar yağacağı anda çok iyi seviyede yani 20cm hayal değil. Gerçekleşme ihtimali olan bir sayi.
hafiften kar başladı anlık -0,9 :D
Malatya ve çevresine meteoroloji 20 cm üzeri yoğun kar uyarısı verdi gerçekleşebilir mi bu sayı
ab, i karda radara göre 2-3 saate başlar , 20 cm olurmu bilmiyorum sorumluya soralım