Soğuk bir geceden selam abilerim ablalarim
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamun aleyküm, abiler ablalar
-
Selamun Aleyküm abiler ablalar , GFS hayallerinize oynuyor sanırım gene 1 m kar vermiş akşam kestane eder 😅
-
Aklıma inleri cinleri getirdin bu gece nasıl uyuyacağım 😆
yok abi öyle değil tövbe tövbe
-
4 aylık muhabbet kuşumuzu kafesten çıkarınca kafesine geri dönüyor sebebi nedir?
1 dakika bile sürmeden hemen kafese konuyor giriyor içeriye
abi içerideki bir nesneden korkuyor olabilir
-
gfs birşeyler denemeye başladı
-
gem ve gfs muhteşem çıktı akşam güncellemesi
-
Yanlış görsel olmuş, düzeltelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kalan 4777 kişinin aklından şüpheliyim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Canlı Yağış Radarıda eklendi
abi beden yüklü ama bende ana sayfa açılmıyor direkt bir engel işareti ve *konumuza 15 gün içinde bir soğuk hava dalgası tespit edilemedi* yazıyor
-
-
az önce gine bayağı bi sallandık
-
Hastalık
Abi sana önerim doktoruna danışarak ilacın dozunu yavaş yavaş azaltmak
-
Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya
Abi sakıncasi yoksa bu ilaçlari kullanmanin sebebi konusma ile cozulebilirmi yoksa bir hastalikmi
-
-
gine sallandık 4.1 pütürge