Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
gine sallandık 4.1 pütürge
-
Göz kararması var yorgunlukta var ama o çalıştığımdan dolayı otursam geçer yorgunluğum..
yorgunluk ve çok çabuk acıkma varsa gine bi insülinede baktır abi
-
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
abi bi kan testi yaptır derim b 12 vitaminin düşük olabilir
-
Hayırlı akşamlar , anlık 4.3 derece petekleri açmanın zamanı baya yaklaştı
-
Abikerim selamünaleyküm hayırlı akşamlar axxuweather böyle birşey atmış ben tam anlamadım bu kış tahmini midir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aleykümselam Emirhan.Hosgeldin, kayısı toplama denktir bu sene inşaallah..Bereketli olsun
Sagolasın abi inşallah
-
Selamün aleyküm abilerim
-
Abilerim . benim konumum için ne dersiniz ?
-
Aleykumselam, hosgeldin Emirhan..
Nerdesin sen ?
Hoşbulduk abi . okul dershane diyene kadar zamanım yoktu ondan dolayı
-
SelamunAleyküm abiler ablalar . Uzun zamandan sonra gine geldim :D
-
Sen sağol abim..Pek yardımcı.olamamış olabilirim..Yazdım bir şeyler lakin ben fazla anlayan biri değilim.Diğer arkadaşlar da yazarlar belki .
İyi akşamlar
Yok abi estağfurullah , sorun yok
-
Bende baktım bu geceye yağış var.Bazi programlarda radar görüntüleri aldatıyor.
Neden çok anlamam, başka yerlerden bak veya MGM radardan takip et saatleri de kontrol et ama .
Radar görüntülerinin saat açıklaması MGM radar sayfasında altta .
Tamam abi sağolasın , iyi akşamlar .
-
Emirhan yağış var sadece sana hala ulaşmamış..Gece yağış garanti görünüyor
Abi yagisi vereli nerdeyse 20 saat oldu bu kadari normalmi yani
-
Selamunaleykum abiler , iyi aksamlar . Size bir sorum olacak sabah 6 dan beri radar buraya kesintisiz yagis veriyor fakat 1 damla yagmur dokmedi bunun nedeni nedir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.