geçen günlerde muhteşem yağış vardı üstümden 2 kırmızı kütle geçti. maalesef yıldırımlardan bir tanesi evimin az önündeki tarlaya düştü. baya iyide dolu yağmıştı. baya iyi yağdı . Bu arada Selamun Aleyküm abiler ablalar Hayırlı Günler :D
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamun Aleyküm abiler ablalar . Hayırlı günler herkese .
-
Bizim evin yakinina dustu ayni anda 2 tane baya kotu carpiyor Allah hayirli yagmurlar versin
-
yıldırımlar önden yer hazırlıyor nezamandir bekliyoruz 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gine hava leş gibi sıcak , hayırlı günler 😃
-
Sedat Pekere yakalama kararı çıkmış en son vidosu 20 m ye yakın izlenmişti neden acaba
-
hava çok sıcak 34 derece bronzlaşmak isteyen gelebilir :D
-
40 mı 😯😯.. La Hatay o kadar değil. Neredesin ki sen?
malatya geçen gün 39.6 yı gördük abi battalgazi ilçesindeyim son 15 güdür . abi şuan 32.7 derece
-
Selamun Aleyküm abiler ablalar . bune sıcak böyle haziran gelmeden 40 dereceleri görür olduk
-
Emirhan hoşgeldin özlettin kendini yav
hoşbulduk abi
-
-
Selamunaleyküm abiler . uzun aradan sonra ben geldim . Durumunuz nasıl ?
-
mgm sanırım rüzgara göre sıcaklık ölçüyor, az önce kuzeyden esmeye başladı sıcaklık hissedilir bir şekilde düştü ama rüzgarı güneyden estiğini gösteriyor ve sıcaklığı yükseltiyor
-
hava 23 derece pazara gidip geldim alışmamışız kıştan yeni çıktık ilk defa sıcak görmüşüm gibiyim :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. güzel vermiş mgm