Herkese Hayırlı Günler
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
yazliga geldim bugun balik falan tutarim die. deniz kenari felaket esiyor soguk igne gibi batiyor. 7 kat giydim balon gibi sisdim amma durulmuyor imkani yok. denizde 5-6mt kadar cekilmis ilk defa gordum. balik desen o zaten yok.
altimda 3 kat kalin pijama. kafamda 1 bere ustu 2 kapison. ceplerimdeki tum maskeleri taktim 4 tane falan ama yinede duramadim. biz nisan ayina girmedikmi. bahcedeki kayisi donmus sanirim gecenki soguklarda bu sene recel yok.
burdakilerin hepsi yandı bizde kayısıdan zarar ettik
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala okullar açık kırmızıyız ama validen tık yok ve tüm sınavları persembe cuma yapacaklar ?
-
en yüksek : 14.8
en düşük : 3.2
Herkese Başrılar.
-
Ne biliyim vallahi elimden geleni deneyeceğim Zamanında çok koydular bana biliyor musun en güvendiğim dostum bile sattı beni bunun yüzünden yıllardır kimseye güvenemiyorum
Birde kendimi çok küçümsüyorum ben beceriksizim aptalım diye
abi sen başta hata yapmışsın , kendini küçümsersen hayatta kaybedersin . Özgüven eksikliğin var bence , özgüvenini tazeleyip arkadaş çevresi yapabilirsen bu sıkıntılardan kurtulursun
-
birde çok müzik şarkı dinliyorum mutsuz olduğum zaman iyi geliyor yarım saat sonra gene kötüyüm duygularım çok inişli çıkışlı yanii dengesiz
abi bence müzik pek yarar sağlamıyor sosyal aktiviteler yapmak v.b insanın kafasını dağıtıyor stresini atar
-
daha neler neler Var
Gün boyu yorgun hissediyorum hiç gitmiyor. Başımdan
Daha sonra kafamda bir sürü dert onlara mı üzülüyorum dersin.
Sonra sıkıntı mı basıyor dersin dertler yüzünden
Arada bir uyku sorunu mu oluyor dersin varda var
abi tek çaren vesveseli olmamak ve sosyalleşmek evet yorgunluk halsizlik bendede var , her gün sabah yürüyüş yapıyorum artık yorgunluk kalmıyor , sanada öneririm abi
-
neyse onu normal kabul edeyim
Bir sorunum daha var
Çok üşengecim bir şey yaparken işim olurken çok strese giriyorum nasıll kurtulucam bu durumdan
abi hastalık hastası olmuşsun , çok vesveselisin bunlar pandemiden sonra zaten çoğu kişide miskinlik , stres tavan yaptı
-
Bir şey diyeceğim birileriyle takılırken çok gergin hissediyorum rahat olamıyorum neden?
yeni arkadaş olmuşsanız abi tabiki nerdeyse herkeste var o duygu zaten
-
saçmalık bu yıl doğu bölgeler hep kar altındaydı nasıl oluyorda şidetli kuraklık diyor çok saçmaa
benim bölgemde yeşil göstermiş ama yanılmıyorsam doğuda en az yağışı ve karı konumum aldı
-
15 dkda 5 derece düştü , düşmeseydi bunuda yağmur olarak alacaktık
-
gözümün onüde tipi başladı :D
-
Gelecekten gelmiş olabilir.. :'D
Şaka bi yana resmi adresinden kopyalamış olabilir ondan dolayı veriler güncellendikçe buradada güncellenmiş olabilir.
onu düşünmedim abi dediğin gibi linke bağlı olduğu için güncellenmiş olabilir :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nasıl ya CAN abi bugünün tarihini 4 sene önceden nasıl buldun
-
29 mart 2 nisan arasında bir sistem daha