Yani hava neredeyse 20 derece soğuyacak ama hiç yağış gözükmüyor.😕Şu kuraklığın içinde tamda zamanıydı yağışın.
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kışın ortasında baharı yaşarık hemde istikrarlı bir şekilde.Son 1 hafta dır 20 dereceye yakın seyreden hava sıcaklığı bugün konumda 22 dereceyi gördü.Mevsim normallerinin yaklaşık 10 derece üstü demek bu.
Yılbaşından bu yana sadece 1.5 kg yağış düştü.Ay sonuna kadarda önemli bir yağmur ve soğuma görünmüyor şimdilik.
2024 ocak son 50 yılın en sıcak ikinci ocak ayı olmuştu.2025 ocak bu gidişle en sıcak ocak olabilir.
-
Sağlam ısınıyoruz.Üstelikte bu ay değil yıl sıcaklığı.😕
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Futbolumuz günden güne kaosa dönüşmekte. Bu maçın özelinde konuşmuyorum zaten kazandık ama şu pozisyona devam diyen "var" bugünden sonra çıkacak birçok kaosun en büyük tetikçisi olacaktır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kıbrıs için soğuma genelde yetersiz kalıyor. Ama soğumanın yeterli olduğu güncellemelerde Kıbrıs’ın güneyinde mi yüksek bir kesim var oraya kar veriyor genelde
Aynen benimde bahsettiğim yer orası yani trodos dağı.Kayak merkezi var o dağda ve rakımından çok daha fazlası olan bir dağ.Çünkü kıbrıs gibi ılıman bir yerde yaklaşık 4 ay kar hiç erimeden kalıyor.Yoksaki diğer kesimler için kar vermemesi normal ama benim bahsettiğim yukarıdaki haritada trodosa kar vermesi lazımdı bu sistemde ve geneldede vermiyorlar zaten ama dediğim gibi anormal sıcak bir kış geçmemişşe yaklaşık 4 ay kar hiç erimeden kalıyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu kar haritalarında neden hiç Kıbrısa yer vermediklerini anlamıyorum ama mesela sistem bu şekilde gelirse trodos en az yarım metre kar görür ve ciddi ısınma olmazsa artık nisana kadarda erimez.
-
Afad 4.9 kandilli ise 5.2 açıkladı.Evde Sandalyede oturuyordum 40 saniye kadar epey hissettim sarsıntıyı.
Yani şaka gibi bir durum.En az 7 yi 8 i rahat bulabileceğimiz maç 3-2 bitti.Tothenham belkide uzun yıllardır hiçbir maçta bu kadar ezilmemişti.Tarihi fark olacak maçın son 15-20 dakikasını stres içinde izledik.Bir galatasaraylı olarak bu şekilde yendiğimize sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sonunda yağmura kavuştuk.
Sanırım Kasım 10-15 ine kadar model takibi çok heyecan yaratmayacak. Peki o tarihlerde yaratacak mı? 👀
Model takibinde heyecan ne demek unuttuk zaten🙂Beni en azından bu gece için heyecanlandıran tek şey mgm.
-
Vay be ekim ayını tek damla yağış almadan kapatıyoruz.😕
-
Sahutt boşver uğraşma zaten çok kötü çıktı yine.
-
Eylülde biraz hareket oldu ümitlendik sonbahar geçen yılki gibi kurak olmaz diye ekimin haline bak tek damla gözükmez.
-
1:2 galatasaray alır.