Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

UsTaD bende kötü bir takım demiyorum zaten.Hatta beşiktaşın oynadığı oyunu görünce üstelik rakip 80 dk 10 kişi oynamış.Bu takıma deplasmanda elenir diyorum.Bu yüzden 2 yi kesinlikle atması gerekirdi diyorum.Çünkü mdytjlland evinde çok daha iyi oynayan bir takım.

Ha gömleklik üstünlüğüne gelince kimse kusura bakmasın üstünlük bir kenara bu takım beşiktaş ayarında bir takım bile değil kulüp olarak.Sonuçta 27 yıllık bir danimarka takımı.Bütçesi belli.Bugüne kadarki avrupa kupalarındaki en büyük başarısı uefa da son 32.Ha mevcut imkanlarının üzerinde oynayan bir takım.İşte bizimde en büyük sorunumuz bu.Türk takımları ne yazık avrupada mevcut imkanlarımızın her zaman altında oynuyoruz/oynatılıyoruz.Tıpkı a milli takımın dünya kupasında paraguay ve avustralyaya gol atamadan elenmesi gibi.İşte bu yüzden bizden daha küçük takımlar bir süreden sonra gözümüzde bizden daha büyük bir takım görüntüsüne bürünüyor.

Beşiktaş ikiyi kesinlikle atmalıydı.Midtjylland genellikle evinde daha iyi oynayan bir takımdır.Üstelik burda 80 dk 10 kişi oynadılar.Beşiktaş turu epeyi zora soktu.

Arjantin gerçekten iyi oynadı.Özellikle son yarım saat .Gol attıktan sonra 11 kişi defans yapan ingiltereyi fena dağıttı.İngiltere normalde çok kompakt bir takım bu zamana kadar hep öyle oynadılar gol attılarmı çok fena kapanıyorlar maçı kitliyorlar.Ama tuchel bu işi hiç beceremedi.Zaten kadro yapılanmasıda yanlış.

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Biz bu turnuvada bişey yaparsak bireysel yeteneklerden yaparız. Montelladan cacık değil cacığa hıyar bile olmaz.Şu kadroya oynattığı oyuna bak.Maç 1:0 sen neyine güvenip dünya yıldızı 2 oyuncunu arda ve kenanı oyundan alıyorsun.Ve bu 2 adam seni ayakta tuttu o dakikaya kadar.Yerine aldıklarıda salih özcan ve deniz gül.1 gol yesen maç uzatmaya gidecek salih ve deniz lemi maçı alacaksın? Ve Adamlar son 10 dakika deli gibide bastırdı hapsetti bizi kaleye gol yesek uzatmaya gitse asla geçemezdik turu.

Ne güzel yağdı ya valla Oguzhan

Doğrudur.Aşırı bir sistemdi.Ayrıca enteresan bir sistemdi.Döne döne adanın üstüne çöktü resmen kütleler.3 gün devam etti.300 kilogram yağışı aşan yerler var.Lefkoşada yaklaşık 200 kg la uğurladı sistemi.

Özellikle sistemin son günü radara baktığımda geniş alandaki bir coğrafyada tek kırıntı bulut bile gözükmezken adanın üstüne böyle güçlü bir sistemin çökmesi en ilginç olan noktaydı bence.

Dün öğlenden beridir şiddetli yağışlar etkili olmakta.Vatandaşlar ve yetkililer olanları endişe ile takip ederken ben ise bu hava olayını büyük bir keyifle takip etmekteyim.:)<3.Tabi herhangi bir cana zarar gelmemesi en büyük dileğimiz.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bizde 2020 den sonra yağmuru unuttuk artık ekim ayının yağış olarak temmuz ağustostan farkı kalmadı. Şöyle rakamlarıda vereyim benim konuma düşen yağışları daha iyi anlaşılsın.1991-2020 ekim ortalaması 45 kg.

2020 ekim= 0 kg

2021 ekim= 0.3 kg

2022 ekim= 43 kg

2023 ekim= 8.5 kg

2024 ekim= 0 kg (ada genelinde tek damla yağış düşmedi)

2025 ekim= 1.3 kg (ayın geri kalanında yağış gözükmüyor)

En son güzel yağış lefkoşada 2019 ekimde 105 kg.

Son altı yıldır hep mevsim normalinin çok altında yağış almışız.Ekim ayı yaz gibi kurak oldu bizde