Liste ilginç sadece ondan attım...Sebebi orta saha oynayan bir adamın gol sayısı,hem maçı az hem golü fazla abim..Daha da gelmez FB ye ve ülkeye böylesi bir adam .. Özel seyircisi olan,her takımdan seveni izleyicisi olan biriydi
Abi haklısın liste çok ilginç ve bana göre bir o kadarda adaletsiz.Evet alex hiç kuşkusuz türkiyeye gelmiş 1 futbolcu hariç en kaliteli futbolcudur belkide.Çok yönlü bir oyuncu sonuçta.Yani alex'in yeteneğini anlatmayı dahi gereksiz buluyorum.Ancak birisi varki oda en tepededir.Oda hiç kuşkusuz hagi'dir.Ama gel görki bu listede yok.Gol sayısı 59 sonuçta.Yani diagne gibi adam bile bu listede.Biraz adaletsiz bulmamın nedenide bu.Gerçi hagi oynadığı maçların belki yarısını yaşından dolayı tam oynamıyordu süre olarak.Yani hagi toplamda 132 lig maçı gözüküyor ama kaç tanesini 90 dk oynayabilmiş onada bakmak lazım.Ve attığı gollerin çoğunluğunun uzak mesafelerden olması ayrı bir nüans bence.
Neyseki bu liste devam etmemiş dememin nedenide fenerin özellikle 2004 yılından 2012-2013 lere kadar kurduğu hegemonyaydı.Sonraki yıllarda ibre tersine dönmeye başladı.Yada emaneti tekrar geri aldık diyelim🙂
Kısa ve öz şunu söyleyimki hagi'nin olmadığı bir liste benim için çokta anlam ifade etmez.Taki ondan daha iyi bir oyuncu gelene kadar🫡