vay be haritada bile gözükmeyen bir ülke olan faroe adalarındanda dayak yedik ya teknik trektörden tut tff sine hatta kenarda top toplayıcı çocuklara kadar milli takıma hizmet eden kim varsa bu gece istifa etmeli.Ne hallere geldik yahu bu kadarınada milyon kere pes.😡😡😡😠😠
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bayragi acan grup Cnk/Pdk-Bakur yani Barzanin partisi.Pdk nin tuzugune bak bakalim saydiklarinin hicbiri yok.
yahu anlatamadım galiba.Bayrağı açanlar kim olursa olsun sonuçta adamlar türkiyenin komple güneydoğusunu kürdistan olarak görüyor. Bende diyorumki ortada ciddi bir suç var bu resmen bölücülük. Terör propagandasından farkı yok bunun bölücülük resmen. Üstelik adamlar türk bayraklı pankartı stada bile almıyor daha tartışılacak yanımı var bunun.
-
Mesela yorum yaparken arastirma yapmak gerekir.Cunku bu konuda hakkinda gordugum kadariyla bilgin yok.Turkiye nin tanidigi ozerk bolge Kurt Bolgesel Yonetimi.Turkiye ile iyi iliskileri olan bolge.Cavusoglu nun da masasinda bu bayrak v
merak etme hayatım bunları araştırmakla geçti. Kaldıki ülke sınırları dışında olan bir bölgesel yönetimi yada ülkeyi tanımak başkadır kendi ülke sınırları içinde başka bir ülkenin bayrağını açmak çok başkadır.Önce bu ikisi arasındaki farkı anlamalısın. Hepsini geçtim o bayrağı açanların zaten türkiyenin güneydoğusunu kürdistan olarak gördüklerini kundaktaki bebek bile biliyor nerdeyse. Ve bu bayrağıda bunun prpagandasını yapmak maksadıyla açtıklarını zaten uzun yıllardır biliyoruz hep ayni terane dönüyor çünkü.
-
Guzel mac oldu.Stadda 40 bin kisi bir dakika bile susmadi
tabi susmazlar Türk devletine karşı maç yapıyorlar çünkü.
-
İşi uzatırız şimdi bir şeyler yazsak mustafa28
Yazmaya gerek bile yok.
var abi var. Tabi konuyu fazla uzatmadan en azından birkaç kelam etmeye gerek var nereye kadar sus sus. Diyerbakır belediye başkanının kimliği malum. Peki diyerbakır valisi ne iş görüyor? Bu kepazeliğe nasıl göz yumuldu bu taviz neden verildi? Adamlar alenen kürdistan bayrağı açıyor. Türk bayraklı pankartı stada almıyor. Bu resmen terör propagandası değilmi? Bundan büyük suçmu olur. Bu şehirde Yetkili olan herkeze bin kere yazıklar olsun bu kepazeliğe göz yumdukları için.
-
Ben bu devletin kurulmasında bi hayır görmüyorum.Nerdeki bir devletÇİK kurulur orda fitne fesat eksik olmaz.Heleki böyle 2 düşman devletin sınırında kurulmuşsa.Emperyalist ülkelerin en büyük fitne fesad çıkarma imkanı böyle kritik bölgelerde kurulan devletçiklerden kaynaklanır.1 dünya savaşından sonra orta asyayı böyle böldüler hep küçük küçük muhtar cumhuriyetler kurarak.
-
hangi bölgenin yağış ortalaması bu?
-
SameT. 2018-19 sezonu sıcak olsada yağış olarak Akdeniz için müthiş bi yıldı.Karedeniz için diğer birçok bölge için kötydü ama doğru fakat dediğim gibi özellikle doğu akdenizde sürekli patlayan alçak basınç ve güçlü cephesel yağışlar oldu. Bu yüzden 18-19 sezonu her yer için kötü değildi Hatta akdeniz için efsaneydi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çatlıcaz diyon yani
sıcak ataklar illa olur normal karşılıyorum tabi 30 + dereceyi normal karşılamam o ayrı ::)
25 25 27 e kadar gier yolu var.
var var 30 artıda var hatta biraz önce soba yakmaya hazırlanan mustafa abinin konum için bile var. ege akdeniz 40'ı buluyo zaten. :coksıcak:
-
Sonbahar tam anlamıyla geldi.
eylül sonu ve ekim ilk haftası yaz tam anlamıyla geri gelecek gibi ama. afrikadan sağlam bir drogba yiycez gibi.
-
Bu kadar ısrarmı niye? Niye olmasınki aga yolunacak kaz arıyorlar belki 1 tane keriz düşer diye şansını zorluyor .. adamlar ekmeğinin peşinde yani onada hak vermek lazım
Sms leri bedava atmıyorlar elbette ama kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez aga.
1000 ayrı kişiye 1 tek mesaj 1 000 sms eder aralarından 10 tane keriz gelse siteye sen başarılısın demektir en kötü ihtimalle 100 lira atsa :D 1000 lira eder bu sarı 2000 3000 lirayıda bulabilir.
İşlem başarılı yani Bu şekilde para akışı sağlanıyor
Yapma be bro 1000 ayrı kişiye ne 1 mesajı😀 adamlar 1 kişiye binlerce mesaj atıyor haliyle bu değirmenin suyu nerden geliyor bu ısrar niye diye sormadan edemiyor insan. Örneğin ben hiç yoksa haftada 50-60 mesaj siliyorum son 1 senede belki 3000 mesaj silmişimdir.Işte bu ısrar niye derken kastettiğim bu.
-
Turkceli aradım ileti mesajlarını kapattım . Bakalım gelecekmi tekrar sınıf 0 mesajı. Turkceellde bilmiyor ne yağacağonı en fazla ekrana düşen sms leri kapatırız dedi iyi dedim bende kapat. bakalın çare olacakmı bu olay... bunlar böyle engellesen bile atarlar mesaj bir yolunu bulurlar .
Oğuzhan aga sanada başlarlar yakında bunlar SINIF 0 mesajları göndermeye FLAŞ mesah olarak geçiyormuş yani deprem sel gibi doğal afetlerde kullanılan bir kod biçimiymiş. .kapattık bakalım ne olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. geliyor bana zaten sınıf 0 mesajları aynen benimde sürekli ana ekrana düşüyor.😡evet bir yolunu bulurlar atarlar yinede anlamadığım bu sms leri bedavamı atıyo bunlar 1 kişiye binlerce mesaj atmak nedir yahu.Bu kadar ısrar niye.
-
SameT. m Duygulandım yahu izlerken.😥İnsan herşeyin o eski amatör ve saf halini çok özlüyor gerçekten.😓
-
Hayırlı sabahlar Hayırlı haftalar.
-
Whisper abi takip edemedim işim vardı ama kötü olmuş ya 1 sayıyla.😥