Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
aynen aga çöp ya leş cacık yani anca nem var rüzgarda yok karadeniz çok pasif hiç bir etkisi yok rüzgar anlamında aşırı derecede pasif kalıyor. . hiç esmiyor geceleri hepten yaprak kıbırdamıyor .her gece rüzgarsız.desem yalan olmaz 1 milim esmiyor ya . bazı geceleri . garip gerçekten
Sinop dış kapının dış mandalı ülkede ismi bile geçmez. SİNOP eski cezaevi vardır o bilinir onun dışında bence yok birşehir adı dahi geçmiyor ..SİLİK bir şehir sinopa taş yapsa yine ismi geçmez. samsuna yağmadımı sinopa hiç yağmaz
dibimizde deniz var kendine hayrı yok ki bize faydası olsun aga marmara deninize bak birde buraya bak . trajikomik
nem üstüne nem hadi yağış yok rüzgar niye yok şimdi baktım 1 km rüzgar hızı Allah selamet vesen
senin bu derin sitemlerinden sonra girdim baktım önümüzdeki bi 10 günlük veriler hakikaten samsun rüzgar yönünden çok zayıf bi şehir. Gerçi çevresindeki şehirlerde öyle. Samsunda rüzgar 10 km falan gözüküyor. Konumum 10 gün 25-30 km de gözüküyor. Genelde zaten o seviyelerden aşşağı düşmez. Şuanda balkonun kapısı açık ve rüzgar arkamdan püfür püfür serin esiyor.Bitek temmuz boğucu ve nispeten rüzgar yönünden zayıf geçiyor. Ama yinede öyle 1 km lere falan düşmez temmuzdada Rüzgar açısından iyi durumdayız yani. Bu rüzgar konusunda senin bu halini görünce bi havalı hissettim kendimi yahu.
-
kökboyasıgiller
-
-
kırlangıç
-
-
koreografi
-
Bu sene kesinlikle moralimi bozmaycam.2020 ve 2021 sonbaharı felaket kuraktı özellikle akdeniz için.Bu sene güzel şeyler olur dedik hale bak.Gerçi daha erken sonbahar tahmini için.Daha kaç sıcak dalga gelecek deniz suyu sıcaklıkları eylül sonu ne olacak ve arkasına serin ataklar gelip deniz ne şekilde tepki verecek.Bunlar çok önemli kriterler.Ben yinede bu sonbahardan çok ümitliyim.Hatta efsane olursa kesinlikle şaşırmam.Ama yinede iyi veya kötü söylemek için erkan.1 aya netleşir.Ama modellerde olayı biraz abartmış gibi yağış açısından.
-
Hayırlı geceler Hayırlı haftalar.
-
Mac sonucu Antalyspor 0 Galatasaray 1 gol 90. dakika Gomis. (89.dakikada oyuna girdi)
Maçı başından sonuna kadar izledim. Yunus muhteşem derecede yetenekli. Leblebi yer gibi çok kolayca adam eksiltiyor bilekleri inanılmaz kıvrak. Messi yi anımsatıyor desem abartmış olmam.Bu sezon kısmetse takıma en büyük katkıyı sağlayan oyunculardan olur hatta başı çeker. Diğer oyuncular vasattı. Tabi daha ilk maçtır uyum süreciydi şudur budur neyse. Muslera penaltı kurtardı birde çok net bir pozisyon yani üzerine düşeni yaptı yine.
Yalnız şu kumar şirketinin ismini formada gördükçe biraz tadım kaçıyor açıkcası. Bu sezon başka sponsor bulamadıkmı yav
-
Bu gün dünyada gerçekleşen en yüksek/en düşük sıcaklıklar ve en yüksek yağışlar.
Abadan rekor deniyor herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Federasyon sitesinde öyle gözüküyor çünkü
Bununda nedeni fener 3 yıldızı federasyonda 4 yıldızı kabul etmediği içindir diye düşünüyorum.
-
Hayırlı geceler Hayırlı Cumalar.
-
İsmail kartal in yiyeceği nane değil Fenerbahçe kulübün de hoca olmak.or zamanda geldi idare etti gitti.
Önder karaveli gibi anında un gibi öğütülürdü.
Tv de gördüm not ettim attım..
Varsa onuda sen at Oğuzhan
Türkiye Süper Lig.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye kupası.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye Süper Kupa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
64 yıllık lig tarihinde,en çok gol atan,en çok galibiyet alan Fenerbahçe.
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
sıralama böyle
GS ile FB arasında sadece 13 maç fazla galibiyet var.
Peki Kupa? Kupalarıda paylaşalım abi lütfen😏 En önemlisi bu zaten😎