Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

Mac sonucu Antalyspor 0 Galatasaray 1 gol 90. dakika Gomis. (89.dakikada oyuna girdi)

Maçı başından sonuna kadar izledim. Yunus muhteşem derecede yetenekli. Leblebi yer gibi çok kolayca adam eksiltiyor bilekleri inanılmaz kıvrak. Messi yi anımsatıyor desem abartmış olmam.Bu sezon kısmetse takıma en büyük katkıyı sağlayan oyunculardan olur hatta başı çeker. Diğer oyuncular vasattı. Tabi daha ilk maçtır uyum süreciydi şudur budur neyse. Muslera penaltı kurtardı birde çok net bir pozisyon yani üzerine düşeni yaptı yine.

Yalnız şu kumar şirketinin ismini formada gördükçe biraz tadım kaçıyor açıkcası. Bu sezon başka sponsor bulamadıkmı yav :(

Bu gün dünyada gerçekleşen en yüksek/en düşük sıcaklıklar ve en yüksek yağışlar.

Abadan rekor deniyor herhalde :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

İsmail kartal in yiyeceği nane değil Fenerbahçe kulübün de hoca olmak.or zamanda geldi idare etti gitti.

Önder karaveli gibi anında un gibi öğütülürdü.

Tv de gördüm not ettim attım..

Varsa onuda sen at Oğuzhan

Türkiye Süper Lig.

Türkiye kupası.

Türkiye Süper Kupa

Peki Kupa? Kupalarıda paylaşalım abi lütfen😏 En önemlisi bu zaten😎

oguzhan kibris ne durumda siz zaten aliskinsiniz heralde sicaga nem e

ya aslında geçen seneki yazdan bi tık iyi. Yani şuana kadar uç değerler olmadı. En yüksek sıcaklık 3 gün 41-40-40 dereceler oldu Temmuz sonuna doğru. Ama son 4-5 gündür fena nem var. :coksıcak: Nem artınca çok kötü oluyor. Kuru sıcakta isterse 45 derece olsun gölgede durduğun sürece nerdeyse hiç etkilemiyor. Ama nem arttımı 38 derece bile baygınlık geçirttiriyor insana. Gölgedede kaçarın yok ayrıca.

Hayırlı akşamlar herkese

Popüler bir video

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

downburst

Allah böyle vatansever insanların sayısını artırsın.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

kerem ökten : yoluna tek başına devam ediyor . bir ara küfür etmişti falan ama başarılı adam ..

salih denilince aklıma geldi o kişi seviyorudm ben o çocuğu acayip soruları falan vardı troll falan garipti efsaneydi o :)

evet kerem ökten bilgisi iyi zaten uzun zamandır gelişmiş ülkelerdeki meteoroloji uzmanlarıyla falan iletişimde bayağı şey öğrenmiş. Bayağıda meşhur oldu diyebiliriz hatta bazen yerel basında falan haberleri çıkıyor zaten twetter dada 130 k civarında takipçisi var. Ama gel gelelim felaket övünmeyi seviyor bayağı tadını kaçırıyor bazen.Birde başka konulardada çok yorum yapıyor siyasi vs gibi şeylerde. Bünyamin sürmeliyi örnek almalı bence.

Salih iyi çocuktuda biraz tadını kaçırıyordu bazen sıkboğaz ediyordu hatta öyleki bazı zamanlar ayni tarz soruları defalarca sorarak acaba trollükmü yapıyor diye düşündürtmüyor değildi yani insanı.