Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

Filipinler'de 7.1'lik deprem

Deprem tariihi=27/7/2022

Filipinler'in Luzon kentinde 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da da hissedildi.

Depremin merkez üssü, Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası. 7,1'lik depremden sonra, başkent Manila'da parlamento binası boşaltıldı. Metro seferleri tedbir amaçlı durduruldu.

Yerin 40 kilometre altında olan depremden sonra, tsunami uyarısı yapılmadı.

Filipinler Sismoloji Ajansı Başkanı, Abra bölgesinde toprak kayması ihbarı aldıklarını söyledi. Yine Abra bölgesinde, bir hastane tahliye edilirken, çok sayıda artçı sarsıntı da oldu. Depremin hissedildiği birçok bölgede elektrik kesintileri de yaşandı.

Aleykumselam, hayırlı akşamlar.

19 derece ve yine ilerleyen saatlerde 11 lere kadar düşüyor.Her zaman dediğim gibi, gündüz 35 de olsa gece yarı yarıya düşüyor.

11-15 arası devam ediyor :)

olan var olmayan var öyle sürekli ulu orta yerde söyleme abi. -.-

Boyle seyleri ulu orta yerde yazma bence :) .CIA 'in bu aralar sanal ortamda etkinligi artmis diye okudum bir yerde

aynen yazarken tereddütlü yazıyorum bu gibi konuları zaten. Aleyhlerinde konuşan herkezi susturma peşindeler. :bakış: İnsanlar artık sosyal medyadan daha çok bilinçlendikleri için sanal ortamada her zaman kinden daha fazla ağırlık vermiş olmalı cıa ve benzeri kuruluşlar.

abi ben ancak bizzat uzaylının kendisini görürsem ınanırım. e bugüne kadarda gören varmı? Hep uzay aracı yada ışık gibi şeyler gölmüş. Bunu yapmaktan kolay ne. Adamlarda haarp teknolojısi var kaldıki türkiyedede bu teknoloji var artık. Neyse ayrı konu onlar demek istediğim ışıktı uzay mekiğiydi yaparsın yollarsın atmosfere bu çok kolay bişey adamlar uzun yıllar sonra planladıklarını filmlerde yapıyorlar zaten. Mesela ikiz kulelerin yıkılacağı 1991 de terminatör 2 filminde tarih vererek gösterilmiş ve daha bir sürü şey. Adamlar o bize gösterdikleri uzay mekiği araçlarıyla dünyaya saldıracaklar sonrada uzaylılar saldırıyor deyip plan başlayacak.

E tabiki abi yeni nesil daha şanslı daha biliçli teknolojinin içinde doğuyorlar resmen. 25 sene önce falan van gölü canavarı vardı sabah akşam onla yatar kalkardık. Sonra nolduysa çiftleşemedi nestli tükendi herhalde (: bugün öyle bi haber yapsalar küçük çocuk bile neresiyle güler acaba :) Bu yüzden eski saçmalıklar artık çok daha az var ufo olaylarıda eskide kaldı artık ama günün birinde yine hortlaycak o ayrı konu dedimya planın bir parçası.

Kisa yazmışım ama yeterlidir bence

abi okudum o yazdığını. Tamam belli zamanlarda doğrudur bazı cisimler görülmüş seninde gördüğün gibi. Ama bende diyorumki o görülenler uzay aracı falan değil. Yukarda ne olduğunu yazdım.

"Ben gençliğimde UFO görmüş adamım"dedim ya,makara değil bu..80 li yıllarda yaşadım

Bunu bir ara yazayım,inanmak,inanmamak serbest.

abi yok öle bişey ya. İnanan inanmayan herkeze saygı duyarım ama bu ufolar uzaylılar davası falan amerikanın en büyük planlarından biri. Burdaki amaç amerika ufo adı altında bir gün dünyaya saldırı düzenleycek. Ufolar saldırıyor ve çözümününde kendisinde olduğunu söyleyip dünyayı tek çatı altında toplamaya çalışacak. Yani tek dünya düzeni gibi.Ve böylece dünyayı ufo saldırısından kurtarmış olup kahraman olacak. Tabi burdaki en önemli husus o kurtarma aşamasına gelene kadar bütün yada birçok ülkeyi kendisine biat ettirmiş olacak. Çünkü kaos ortamı ülkeleri dize getirmenin en uygun olduğu ortamdır. Bugüne kadar ufo diye gökyüzünde görünen o tuhaf cisimler amerikanın yaptığı makinelerden ibaret. İşte o makineler eliyle gün gelince dünyaya saldırı düzenleme amacı içindeler. Allah fırsat vermesin.

Ben kaçırdım ya göremedim :/

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Elon Musk’ın kurucusu ve CEO’su olduğu SpaceX tarafından uzaya gönderilen Starlink uyduları, Kıbrıs’ın birçok yerinden göründü.

Ortaya çıkan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan vatandaşlar, uyduyu Kıbrıs semalarından geçerken net olarak izledi.

Görüntüler karşısında şaşkına dönen vatandaşlar, ‘uzaylılar geldi’, ‘pilotlar konvoy yapıyor’ diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Kıbrıs Postası - Elon Musk’ın kurucusu ve CEO’su olduğu SpaceX tarafından uzaya gönderilen Starlink uyduları, Kıbrıs’ın birçok yerinden görüldü. | Facebook | By Kıbrıs Postası | Elon Musk’ın kurucusu ve CEO’su olduğu SpaceX tarafından uzaya gönderilen…
    1.514 views, 54 likes, 0 loves, 7 comments, 8 shares, Facebook Watch Videos from Kıbrıs Postası: Elon Musk’ın kurucusu ve CEO’su olduğu SpaceX tarafından uzaya…
    www.facebook.com

Komik fiyatları, içinde 10-15 pirinç var, gramda tutmaz fena pahalıya satılıyor ..

Kilo satan görmedim , kilosu kaça geliyor veya gelir bilmem.

Ben pahalı diye yemem ..Şu anda da pahalı zaten.

sizin oradada 100 tl falandır herhalde en fazla. Burda 350-400 civarı. Bide tavayla hamsi yiyorum falan denilince bi afalladım yani. Ben burda tavayla hamsi yesem bütün ay hamsiler için çalışmam gerekecek herhalde (: Ay sonuna doğruda kendimi tavaya koyup hamsi gibi oynama başlarım :sessiz:

hmm aynen abi sende daha fazla değişiklik olmuş. Yok abi alınma ben zaten kendimi kastettim bende pek bi değişiklik olmadı dedim. Dediğim gibi telefon farkındandır baksana senin sağ yukarda telin pili çekim gücü vs gözüküyor bende onlarda yok. :O

Aslında görsel anlamda çok fazla yok genellikle teknik değişiklik oldu php sürüm yükseltilmesi gibi.

java tarafı yenilendi mesaj gönder diyince kare kutu şekilde belirliyor gibi

mobil tarafı daha iyileştirildi gibi.

ya bende bunu merak ediyordum çünkü görünüşte ciddi bi değişim olduğana yönelik bazı yazılar yazıldı bikaç gündür. Diyorum bi tek bendemi bi değişim olmadı. Neyse konunun muhattabından açıklama gelmiş. Aynen javada birtakım değişimler var birde profil resmi kare kutu olmuş ve biraz daha büyümüş ki daha güzel olmuş böyle. Neyse ayrıca bu görünüşün dizayn'ın üzerine daha ne kadar koyulabilirki kusursuza yakın bi dizayn'ı var formun.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor

Abi sana farklı bi etki yapmış galiba.O dediklerinin hiçbirisi bende yok. :)