Ben hiç olmadim ve olmayacağım
Bende
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen hiç olmadim ve olmayacağım
Bende
bu gece bir açılıştan sonra çekilen kare. Panoramik görüntü Lefkoşa.
pc de mecbur wındows XP ye geçiş yaptık . o kadar kötüki pc 2007 model 1 gb rami vardı yandı 2 gb yaptık .D windows 7 de bile kasıyor arkadaş. 64 bit kaldırmıyor 32 bittede kasıyor biraz. günlük kullanım bilgisayarı. kasadan gelen ses uzay tabancası gibi.
geçen seneki sıcaklarda ev çok ısındıydı ısınmadan dolayı pc kendi kendini kapatıyordu. 2 sefer monütörün ekran tüpü bitti. 2 . sefer değiştirdğimde eleman şunu dedi bundan artık hayır gelmez bi dahada biterse direk çöpe at demişti.
google sayfasını açarken bir bilgisayar kasarmı ya paröalıcamda el mahkum
eskiden iyidi zamanla insan organı gibi parçaların perfonmasıda gidiyor
Xp ye dönünce kendımı 2002 de kafede cs 1.6 oynuyor gibi hissettim
Bende de var yatar şu an bozuk, taşınırken küsmüş sanırım.
Cok eski ama çok hızlı idi, açılış falan uçak mübarek,sigara yak bitene kadar hemen gelirdi ekran,bide sesi falan zararsızdı,üst kat,alt kat yıkım alanı falan mı var gece gündüz Greyder sesi gibi ses geliyor derlerdi
Allah iyiliğinizi versin sesli güldüm yahu. Ah o eskiler yinede başkaydı ya. 10 belki bazen 15 dakikada açılan o pc ler. Hele o half lıfe ve cs 1.6 zamanları aman Allah'ım. Ne günlerdi yahu. O günleri anlatsak kitap olur. Zaten gayet iyi anlatmışşınız fazla bişey yazmak istemedim üstüne.
Yunanistan 12 mili ilan ettiginde Turkiye bunu onceki aciklamalara gore savas sebebi sayiyordu.Yani ilk hamle yapan ulke yuksek ihtimalle Turkiye olacak.Yunanistan in da istedigi bu.Yani illa ABD ordusunu yigmasina gerek yok. Ekonomik yaptirimlarla bir ulkeyi sikintili duruma duserebilir.Rusya'nin hali ortada.Dolarin bu sene kac seviyelerine cikacagini merak ediyorsan ozelden yaz bana Yani her sey ordu degil.Maalesef ABD dunyaya yon veren en onemli ulke kabul etmek lazim.
Doğum sancısız olmaz. isterse tarihin en büyük ekonomik yaptırımı gelsin. Türkiye 12 mil ilan edildiğinde karşılık vermek zorunda. Çünkü sessiz kalırsak kendi kıyı şeridine hapsoldun demektir. Hatta öyleki ege kıyısından 100 metre açıkta gemi dahi yüzdüremezsin. Buda inanılmaz bir esaret olur. Mevcut yönetimde hem savunma sanayisine yaptığı yatırımlarla hemde yürüttüğü diplomatik çabalarla savaşı elinden gelindiğince öteliyor. Amerika gibi en büyük düşmanın senin üzerine daha çok gelmeye başladıysa demekki senin açından bişeyler yolunda gidiyor demektir. Mesela askeri açıdan gelişmeler. Vede en önemlisi Türkiyenin petrol arama çalışmalarına hız vermesi ve kendi sahanlığına tek bir başka ülkeyi daha sokmaması. Çünkü türkiyenin etrafında trilyonlarca metreküplük petrol var. Hatta ve hatta dahada önemlisi türkiyenin bizzat kendi içinde keşfettiği bor-toryum gibi çağımızın en önemli enerji elenmentleri var. Dünyadaki rezervlerin %75'i türkiyede. Buda demek oluyorki amerikanın gerekirse bütün imkanlarını kullanıp seni ortadan kaldırması için yeterli neden oluyor. Çünkü bu elementleri çıkarıp işlemeye başladınmı çağ atlıyorsun.Hem dışa karşı enerji bağımlılığın sıfıra iniyor,hem ekonomi hemde askeri açıdan muazzan bir seviye atlıyorsun.1 TON TORYUM 1 MİLYON TON PETROLE eşit. Sadece enerji açısından değil teknolojiye vereceği katkılarla inanılmaz ötesi elementler toryum ve bor.Yani türkiye öyle yada böyle savaşa girmek zorunda. Çünkü dünyanın en büyük zenginliklerini barındıran bir ülke amerika gibi düşmanın vede süper bir sömürü devleti var bu zenginlikleri savaşa girmeden koruyamazsın.
Fransız bir gazeteci Yunanistan'ın Türkiye'ye saldıracağını SONDAKIKA haberiyle duyurmuş.
4 asır vali ile yönettik.O günlere dönmek istiyorlarsa devam etsinler.
Türkiye'de 2022 nüfus istatistik verileri duyuruldu. Buna göre 81 il arasında nüfusun en çok dağılmış olduğu il de açıklandı. Toplam nüfus 83 milyon 614 bin 362 olurken, nüfusun 41 milyon 698 bin 377'sini kadınlar oluşturuyor.
Yıllık nüfus artış hızı 2020 yılında binde 5,5 iken, 2021 yılında binde 12,7 oldu. İl ve ilçe merkezlerinde yaşayanların oranı yüzde 93,2 oldu.
Türkiye'de 2020 yılında yüzde 93 olan il ve ilçe merkezlerinde yaşayanların oranı, 2021 yılında yüzde 93,2 oldu. Diğer yandan belde ve köylerde yaşayanların oranı yüzde 7'den yüzde 6,8'e düştü.
İstanbul'un nüfusu, bir önceki yıla göre 378 bin 448 kişi artarak 15 milyon 840 bin 900 kişi oldu.
Türkiye nüfusunun yüzde 18,71'inin ikamet ettiği İstanbul'u, 5 milyon 747 bin 325 kişi ile Ankara, 4 milyon 425 bin 789 kişi ile İzmir, 3 milyon 147 bin 818 kişi ile Bursa ve 2 milyon 619 bin 832 kişi ile Antalya izledi.
50 derece olduysa yeni sicaklik rekorumuz kırıldı
aynen öyle gözüküyor.
ben onu nasıl atlarım dicektimde alıntı yaptım adam koymamış 50 dereceyi oda alıntı yaptı heralde benim gibi. 50 görünce insan kendini rahat hissediyor .
Aynen ya bende 50 yi görünce bi ferahladım. Dedim kendime arada 15 derecelik fark var niye hala şikayetçisin Güneş en tepedeyken. An itibariyle sıcaklıklar.
Sıcaklık
aynen öyleymiş.Yağış renkleride ayni olduğu için mgm de ilk görünce yağış geldi aklıma dedim eski dönemden nostaljimi olsun diye atıldı. o zaman bunuda paylaşalım en önemlisi girmemiş tabloya çünkü. Şanlıurfa basrayla kapışıyor
bu yağışlar hangi dönemin yağışları? Baktım çünkü önceki 5 güne öyle bi yağış gözükmüyor hatta hiç yağış gözükmüyor o bölgede.
tersten bakınca ilk gördüğüm görüntünün ters olduğunu farkettim.Muazzam bi foto.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Hayırlı akşamlar
Whisper ben gordum mustafa abi
biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakın
hepsini denedim uzun baktım kısa baktım tek bir noktaya veya dağınık baktım hiç olmadı. Önceki görselde hep oldu ama mustafa abinin subliminal mesajını bir türlü yakalayamadım. görebilene helal olsun ne deyim.