Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..

Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.

Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap

Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim

abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime. :bakiskacirma:

Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran :)

abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin.:( O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye :tepkisiz: benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var :O

abi madem sen denedin aynisi oldu diyorsun yani yukarda attığın negatif resimle boşlukta gördüğümüz kadın ayni kişimi?

Eline sağlık abi çok güzel görseller.Daha önce birçok farklı göz yanılgılı görseller görmüştük ama o en sondaki çok farklı bişey.Evet 15 saniye bakınca boşlukta kumral orta yaşlarda bi kadın beliriyor çok kısa süreliğine.Rus ressamın resmide bayağı ilginç. :olumlu:

Whisper çok haklısın çocuk gibi hareket ediyorlar .

Çocukca hareketten ziyade provokatif hareket. Çünkü bunu planlayan türk tabibler birliği. Ve ttb ninde bağlantılarının dışarda olduğu zaten açıktır. Vede 1 numaralıda hükümet düşmanıdır. Zaten LGBT lileri her fırsatta savunan bir kurumdan farklı bir davranışta beklenemez.

Guzel bir anı olmuş ..14-15 yaşında bir kaç günlük not.

Merak oluyor belli bir zaman not tutuluyor..Sonra genelde hayat mücadelesine dalan insan unutuyor gidiyor, bırakıyor.

Sağ kenar kıt kanaatta olsa okumayı başardım Cat pat OGUZHAN :)

Eline sağlık

abi aslında daha çok var bunu sadece bir örnek olarak attım hatta 2004 den daha eski yıllarda var not tuttuğum tabi onlar ev taşırken falan kayboldu. Yani İlk başlangıç tarihi 90 lı yıllara kadar dayanıyor. son not tuttuğum tarihte 2013 sonrasında aynen dediğin gibi hayat mücadelesiydi derken vazgeçtik.

evet abi izmiirn yağışı fenaydı ya rizeye kafa tuttacak yağışa sahipti bak muğlada öyledir rakiptir yani ama izmire ne olduysa hayatını kaybetmiş malesef akdeniz köktenli sistemleri kaybewdince izmir öksüz kaldı hatta can çekişiyor durum ciddi

izmir belki son yıllarda durgunluk içinde olabilir ama istersen 80 yıllık yağış ortalaması al yinede muğlaya rakip olacak bir il değil. Arada belirgin fark var hemde yarı yarıyadan da fazla. Hatta dönemsel bazda (kasım-mart döneminde) muğla ve antalya türkiyenin en çok yağış alan illeridir.81 ilin içinde ilk ikiyi net şekilde paylaşırlar. Mesela aydınla kıyaslayabilirsin izmiri tam kafa kafaya giderler. Ama muğla ve antalya başka bir seviye.

vay bee 2002 dedin bana yetti.2000-2004 arası tabiri caizse akdenizin yağış açısından şaha kalktığı yıllardı. Özelliklede 2000-01 2001-02 ve 2002-03 sezonları gerçekten belkide tüm zamanların zirvesidir :-( evet doğru o zamanlar özellikle orta akdeniz kökenli yağışlı sistem ibaresi çok kullanılırdı. Gün gün not alırdım not defterine hava hadiselerini. Özellikle hava durumunda ntv bir başkaydı gerçekten. Hele o alarko carrier ve garfıeld temalı vede intro müzikli hava durumu çok başkaydı yaa ntv'nin :tepkisiz: genelde saat başına 5 yada 10 dakika kala çıkardı. Kurulurdum ntv'nin başına heyecanla beklerdim tam hava durumu başlaycak son dakika canlı yayın girerdi acayip sinir olurdum. Tabi o zaman internet yok bişey yok istediğiniz saat bakamıyordunuz hava durumuna. Tv de denk geldin geldin. e tabi çocuktukta öyle istediğimiz saat kumandayı alıp izleyemiyorduk hava durumunu. Ayrıca hava durumlarıda 3 günlüktü öyle haftalık tahminler falan yoktu. İşte olayı en güzel kılan yanıda buydu. Şimdi envai çeşit tahmin mesela bakıyosun 2 haftalık tahmine ufukta yağmur yok olayın heyecanı kaçıyor. Yağmur gözükse bile biliyosunki bir sonraki güncellemede o eriyecek heyecanı yine alıyor senden. Ama o zamanlar dediğim gibi hava durumları en fazla 3 günlük ve yağmur gözükmese bile acaba 4.cü gün yağmur gelirmi ve bir sonraki güncellemede 3 günlük dataya yağmur girermi diye nasılda heyecanlanırdık.

Herşeyin o ilk amatör hali çok başkaydı ya gerçekten.