Beşiktaş özellikle ikinci yarı mükemmel ötesi oynadı.Zaten farkı kaçırdılar.Aşırı hırslı oynadılar ve çok organize ataklar yaptılar.Nerdeyse 1 dk dahi defans yapmayı düşünmediler topu kaptıkları gibi saniye kaybetmeden direk hücum yaptılar.Beşiktaş gerçekten çok keyif veren çok üretken bir oyun oynadı.10 üstünden 10 bence.
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Devran döner tabi ki ama hiç bir başarı devam etmez, devamlılığı olmaz futbolda, çoğu alanda.. Büyük veya her takımın mutlaka takılıp kaldığı,dibe vurduğu zamanlar olur, olacaktır.
Ahmet gider Mehmet gelir, takımlar asla büyük oyuncu bulmak ve almaktan vazgeçmezler.
Osimen denen adamı diğer saydığın forvetlerin yanına oyun olarak koyarım,hatta en üstüne de koymak abes olmaz,bunu yanında insan olarak,ahlak olarak en diplerde yer alır.
Abi elbetteki hiçbir başarı sürekli değildir bu bütün dünyada böyledir.Önemli olan başarıyı genele yaymak.Dikkat edersen zaten zaten çoğu zaman dedim her zaman demedim.Galatasarayda bunu bugüne kadar Türkiyede en iyi şekilde yaptı.
Valla abi hiç kusura bakma ama osimhenin ahlakı konusunda hiçde ayni şeyi düşünmüyorum.Osimhen hırslı haksızlığa gelemeyen bir futbolcu.Evet öfke kontrolü yok bazen sinirlenmemesi gereken yerdede sinirleniyor ama mustafa abi Allah aşkına söylermisin bana osimhen bu kadar büyük ve başarılı futbolcu olmasına rağmem egosu varmı?Bence sıfır ego.Mesela gol attıktan sonra gayet makul bir şekilde gol sevincini yaşaması dışında ne zaman rakibe veya tribünlere taşkınca bir hareket yapmış?Afedersin eliyle özel bölgesini bir yerlere göstermişmi?Saha içinde veya dışında kime küfür etmiş? Zaten oyunada gelirsek adamın takımı için deyim yerindeyse canını sper ettiği ortada.Başarısından dolayı büyük takımlar tarafından osimhenin ahlakı zaman zaman eleştriliyor buda meyve veren ağaç taşlanır misalidir.Yani abi biz osimhenin ahlaki yönünden yukarıda yazdığım özellikleri değerlendirmeliyiz.Saha için bazen öfkesini kontrol edemeyip sert davranmasını değil.Buda haksızlığa uğradığını düşünmesindendir.Çok hırslı bir futbolcu sonuçta.
-
Abi osimensiz bir Galatasaray olduğunda bu konuyu tekrar sorayım sana , o takımı sırtlayan bir numaralı oyuncu osimen.
Osimhen'den önce icardi vardı icardi'den önce gomis vardı yine şampiyonduk.Osimhen de gider başkası gelir bu devran böyle döner.🙂Galatasarayın çoğu zaman atanı ve tutanı iyi olmuştur.Şampiyonluğu belirleyen en önemli faktörde zaten budur.
-
Dün gerçekleşen yağış miktarları. Lefkoşada 18 kg. Ağustosun 17 sindede 27 kilo yağmıştı konuma.45 kg ile ağustosu kapattık bereket versin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mgm kayıtlarında türkiye rüzgar rekoru 176 km/saat gözüküyor.Bugün kıbrısta ölçülen rüzgar hızı bu rekoru geçmiş oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok güzel bir yağmur var bizdede. Ve sanki sonbahar veya kış aylarında gelen güçlü bir cephe sistemi gibi geniş alanda iyi yağış alıyoruz.Saat 11 gibi eğeyi şiddetli başladı ara ara devam ediyor.Şuan hava 20 derece lefkoşada.Dün bu saatler 37 dereceydi🙂Bizim bu mevsimde akdeniz olarak tek bişeye ihtiyacımız var.Güzel bir serin atak. Kuzeyden hatrı sayılı serin bir hava geldiğinde bu mevsimde akdenizde neler olabileceğini gösteren en güzel örneklerden biri bu sistem.
-
Bence galatasarayda fenerde iyi kura çekti.
Bugün öğleden sonra konumda bereketli bir süper hücre geçti.Yarım saatte her yer göle döndü.Yazın bereketi bir başka güzel.❤️
Gelmez mustafa abi trabzona.Salah gibi adam her ne kadar kariyer sonu olsada türkiyeye gelirse bile avrupada biraz daha iddiası olan bir takıma gitmek isteyecektir.Ha hangi takıma gelirse gelsin gelmesini bende isterim lige heyecan katar.Bakalım.
-
Antalyanın en batısındaki yangının dumanları bize kadar geldi.Gelmek ne kelime gökyüzü sapsarı.Yangının boyutu o kadar büyük.Resmen geleceğimizi çalıyorlar.
-
UsTaD bende kötü bir takım demiyorum zaten.Hatta beşiktaşın oynadığı oyunu görünce üstelik rakip 80 dk 10 kişi oynamış.Bu takıma deplasmanda elenir diyorum.Bu yüzden 2 yi kesinlikle atması gerekirdi diyorum.Çünkü mdytjlland evinde çok daha iyi oynayan bir takım.
Ha gömleklik üstünlüğüne gelince kimse kusura bakmasın üstünlük bir kenara bu takım beşiktaş ayarında bir takım bile değil kulüp olarak.Sonuçta 27 yıllık bir danimarka takımı.Bütçesi belli.Bugüne kadarki avrupa kupalarındaki en büyük başarısı uefa da son 32.Ha mevcut imkanlarının üzerinde oynayan bir takım.İşte bizimde en büyük sorunumuz bu.Türk takımları ne yazık avrupada mevcut imkanlarımızın her zaman altında oynuyoruz/oynatılıyoruz.Tıpkı a milli takımın dünya kupasında paraguay ve avustralyaya gol atamadan elenmesi gibi.İşte bu yüzden bizden daha küçük takımlar bir süreden sonra gözümüzde bizden daha büyük bir takım görüntüsüne bürünüyor.
-
Beşiktaş ikiyi kesinlikle atmalıydı.Midtjylland genellikle evinde daha iyi oynayan bir takımdır.Üstelik burda 80 dk 10 kişi oynadılar.Beşiktaş turu epeyi zora soktu.
-
Adama Mercedes araba ver oda alsın onu dolmuş taksi yapsın..Ne bu ya?
Bırak kılavuzu, görünen köy yakındır
Başlık zaten bana yaz deseler yazacağım türden..Sen ne dersin be hoca?
Abi şaka gibi gerçekten.ismail kartala yeniden bir şans verilmiş eski korkaklığını üstünden atacağına dahada artırmış🙂
-
Evet final zamanı.Dünyanın gözü bu maçta.Tabiki favori ispanya ama ben maçın uzatmalara hatta penaltılara gideceğini düşünüyorum.
-
Arjantin gerçekten iyi oynadı.Özellikle son yarım saat .Gol attıktan sonra 11 kişi defans yapan ingiltereyi fena dağıttı.İngiltere normalde çok kompakt bir takım bu zamana kadar hep öyle oynadılar gol attılarmı çok fena kapanıyorlar maçı kitliyorlar.Ama tuchel bu işi hiç beceremedi.Zaten kadro yapılanmasıda yanlış.