Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik fb.watch
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bugün öğlen sağlam yağdı.Yarım saatte göl oldu ortalık.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu maç bizim hakkımızdı.Daha çok gol pozisyonu bulan ve daha iyi mücadele eden bizdik.Özellikle yediğimiz ikinci gol çok basitti.Bu şekilde elenince insan ayrı bir üzülüyor tabi.Bu turu geçsek bence ingiltereyide eleyip finale kalırdık.ingilterede oyun adına hiçbirşey yok.

Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

net kırmızı

çok hırslı ve konsantre bir şekilde oynadık.Sahayı kemiren bir hırs vardı gerçekten futbolcularımızda.tabiki arada avusturyaya net fırsatlarda verdik ama gerçekten çok iyi mücadele ettik.Önceki maçlara göre defansta daha sağlam durduk.

Maçın adamı elbette merih demiral ama ferdi kadıoğluda muhteşem oynadı.

milli takım gerçekten çok kötü. özellikle defans hattı tam bir felaket.Diğer bölgelerde dökülüyor.Sistem sıfır.Gelişi güzel oyun oynuyoruz.Üretkenlik yok denecek kadar az.Zaten hazırlık maçlarındada dökülmüştük.Birkaç tane mücadele etmeye çalışan adam olsada onlarında oyuna pek katkısı yok.Yani bir tane şöyle ne güzel oynuyor diyeceğimiz oyuncu yok sahada.Arda daha çok yeni ve üzerine düşenide yapıyor onu ayrı tutuyorum.Hadi bir sürü genç adam var onuda anlarımda bu hakan çalhanoğluna noldu yahu en çokta ona şaşırıyorum.Adamın oyuna kaç maçtır hiçbir katkısı yok.Ne şut çekme ne adam eksiltme ne oyunu yönetme hiçbir şey yok oyuna katkısı sıfır.

Milli takımın geleceği her zamankinden daha sıkıntılı görünüyor.Arda dışında alt yapıdan yetişen oyuncularda ne yazıkki pek iş yok.Bu gençlerle milli takımı çok sancılı yıllar bekliyor.

Bugün şehrin güneybatısı yaklaşık 1.5 saat çok şiddetli yağış aldı.Benim konumdanda 15 dk bir şiddetli geçiş oldu.Haziran hayının başından beridir mevsim normalinin yaklaşık 10 derece üstünde seyreden sıcakların ardından bir nebze olsun rahat nefes almış olduk.🙂Tabi haftaya tekrar sağlam hatta rekor kırabilecek sıcaklar geliyor😕

Şarkıyı çok duymuştum, dinlemiştim de sağdan soldan ama Taner diye bir şarkıcının olduğunu da,onun söylediğinide bu videoyla öğrenmiş oldum

Aynen abi sonradan yani 2000 yıllarda pek şarkı çıkarmadığı için taner pek bilinmez. Unutuldu gitti. Ama bu şarkısı 1998 yılında çıktığında sağlam sükse yapmıştı. Anılarıda çok. İlk gençlik yıllarımda az dinlemezdim gecenin geç vakitlerinde bazen arabayla bazen motorla bomboş sokaklarda gezerken kulaklığı takar telefonla dinlerdim çok iyi sarardı. Arka fon müziğide iyi olduğu için gece çok iyi sarardı dinlemesi. Hiç ara vermeden arka arkaya 40 belki 50 kere dinlediğim geceler olurdu.:) Hey gidi hey ne günlerdi .Kıyamete kadarda bir daha öyle günler gelmez herşey çok bozuldu.

Harici İçerik www.youtube.com