Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

Yeni yapılan bir tezahürat değil ki bu. Hemen hemen her takıma yapılmıştır bu tezahürat. Hatta gs taraftarı bile çoğu kez yaptı😊

yeni bir tezahurat değil tabiki kimin kime yaptığı önemli. Yani sıradan bir anadolu kulübünün böyle büyük bir takıma bu tezahuratı yapmasıyla bizim bir anadolu kulübüne bunu yapmamı ayni şey değil. Gerçi ben cimbom taraftarının herhangi bir anadolu külübüne böyle bir tezahurat yaptığını hiç duymadım. Sonuçta oyun olarak ciddi bir seviye farkı var.Büyük takımlar böyle bir tezhuratı ancak birbirlerine yaparlar anadolu kulüpleri bizim rakibimizmiki böyle bir tezahurat yapalım.

Ah ah kimlerin ağzına sakız olduk..

aynen öyle kahroldum resmen o tezahuratı duyunca. 100 küsür yıllık başarılarla dolu bir kulüp daha dün süper lige çıkmış bir takımın taraftarının ağzına malzeme olsun. Hemde en alaycı şekilde. :(

Hatay taraftarları maç sonu cimbom kümeye diye tezahurat yaptılar. Ciddi bir saygısızlık bir had bilmezlik olmuş ama neyse devran döner cevabını alırlar.

mac bitmeden ben yazayım hakemler bir rekora imza attı. Hatayın ikinci golü nerdeyse 2 metre ofsayt. Yani maçı gökdelenin tepesinden seyrederek yönetsen o ofsaytı kaçırmassın. Var nerde diye sormaycam çünkü varın birilerinin kontrolünde olduğunu hep söyledim zaten. :tepkisiz:

o zaman isi bilenler etkin olmaliki yonetimde denetim mekanizmasi calissin. gerci bende konusuyorumda cok bisey bilmiyorum bir futbol takiminin idaresi hususunda.

Yok zaten daha fazla bişey bilmeye gerek yokki 1 cümleyle özetlemişsiniz.Aynen öyle "yönetimde işi bilenler etkin olmalı". işte ne yazıkkı bu ülkedeki en büyük açıkta burda.

Grubunu namağlup lider bitiren ve avrupa maç larına sadece 1.5 ay kalmışken fatih terim yollanıyorsa bu ülkede sabri sarıoğlu bile teknik trektör olursa artık şaşırmam.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

KKTC taraflarında olmuş deprem 6.3 şiddetinde çok geçmiş olsun Antalya Mersin taraflarında çok şiddetli hissedilmiş

Bayağı derin bir uykudayken uyandırdı.O derece etkiledi.Ve 1 dakikanın üzerinde sürdü.

bölgemizi 3-4 gün etkilemesi beklenen sistem aksiyonu oldukça bol olması beklenen bi sistem bu. Ayrıca Kararsızlık yağışlarının fazla olması muhtemel olduğundan modellerde gözükenden hem daha fazla aksiyon hemde daha fazla yağış demek. Kışın ortasında böyle ılık karakterli sistemler her zaman müthiş süprizlere açıktır. Yani frikikten kullanınlan vuruşta topun aut'a gidecekken baraja çarpıp yön değiştirip gol olması gibi bişey. Beklemedeyiz...

ECMWF Sabah Güncellemesi 240 Saatlik Toplam Kar Miktarı [attach='44526','none','false'][/at

dikkat ediyorum bu kar haritalarında kıbrısa hiç yer verilmiyor. :düşünceli: Halbuki şuan trodos dağında yaklaşık 50 cm kar var ve ilk kar yağalı 1 ay oldu nerdeyse. Ve yılın son günü ile yeni yılın ilk günleride bi yağışlı sistem gözüküyor bulunduğum yer için. Yağarsa zaten kar olacak ama bu haritada yine sıfır kar gözüküyor ilginç. :tepkisiz: