Deprem oluyor.Merkez üssü bize yakın sanırsam.uykudan uyandırdı.Bugüne kadar yaşadığım en şiddetli depremdi.
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
bölgemizi 3-4 gün etkilemesi beklenen sistem aksiyonu oldukça bol olması beklenen bi sistem bu. Ayrıca Kararsızlık yağışlarının fazla olması muhtemel olduğundan modellerde gözükenden hem daha fazla aksiyon hemde daha fazla yağış demek. Kışın ortasında böyle ılık karakterli sistemler her zaman müthiş süprizlere açıktır. Yani frikikten kullanınlan vuruşta topun aut'a gidecekken baraja çarpıp yön değiştirip gol olması gibi bişey. Beklemedeyiz...
-
Lefkoşada öğlen 12 gibi başlayan şiddetli yağış nerdeyse hiç ara vermeden sürüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Müthiş bir yağmur başladı. Değişik bir sistem bu. Güneydoğulu hava akımlarıyla 2 gün boyunca akdenızde sadece kıbrıs antalya hattını etkilemesi beklenen sürekli ve şiddetli yağışlar bırakan bir sistem.
-
ECMWF Sabah Güncellemesi 240 Saatlik Toplam Kar Miktarı [attach='44526','none','false'][/at
dikkat ediyorum bu kar haritalarında kıbrısa hiç yer verilmiyor.
Halbuki şuan trodos dağında yaklaşık 50 cm kar var ve ilk kar yağalı 1 ay oldu nerdeyse. Ve yılın son günü ile yeni yılın ilk günleride bi yağışlı sistem gözüküyor bulunduğum yer için. Yağarsa zaten kar olacak ama bu haritada yine sıfır kar gözüküyor ilginç.
-
Radar tertemizken yaklaşık 2 saattir orta kuvvette zaman zamanda şiddetlenen bir yağmur yağdı.🌧🌧
-
kahramanmaraşta dağlara kar yağdıbile ☺☺
Demek kıbrısa daha erken yağmış☺ Trodos dağlarına ilk kez bu sezon 1 aralıkta yağdı ve hiç erimedi tam olarak.
-
Çağrı Erdal sana son uyarı ⚠️ çok şikayet geliyor senin için haberin olsun
Bu uyarıları özelden yapsak daha sağlıklı olmaz mı? Herkezin içinde yapılan uyarı biraz hakaret oluyor o yüzden.
-
Gözün aydın olsun Oguzhan
kesinlikle abi.8 aydır bunu bekliyorum gözlerimin feri yerine geldi.
-
1 saat içinde Çok güzel bir yağmur geçişi oldu.Tahminim 50 mm yi buldu.Bakalım istasyondan sabaha rakamlar açıklanır.Ve ayrıca Oldukcada şiddetli gök gürültüleri gerçekleşti.⛈⛈ Modellerde beklenenden çok daha fazlası oldu.Böyle kurak bir senede tek kelimeyle ilaç.💖💖💖
-
abi tamam ama o maçta kırmızıyı direk hakem verdi ts ye. Gördü çaldı diyelim. Sonuçta anlık olay bi art niyet aramak bence çok sağlıklı olmaz. Ama ts lehine verilen kararlar hep var müdahalesiyle geliyor aradaki bu ince çizgiyi dikkate almakta fayda var bence.
Konya maçındaydi sanırım ... Kırmızıyı aldı TS ve Neredeyse 80 dakika 10 kişi mücadele etti.
Bende Fenerbahçe'liyim ama o macta kırmızı pas geçilebilirdi mesela.
abi tamam ama o maçta kırmızıyı direk hakem verdi ts ye. Gördü çaldı diyelim. Sonuçta anlık olay bi art niyet aramak bence çok sağlıklı olmaz. Ama ts lehine verilen kararlar hep var müdahalesiyle geliyor aradaki bu ince çizgiyi dikkate almakta fayda var bence. Bu arada ben cimbomluyum.
-
Her maçta,her takıma veriliyor istisnasız diyelim.
En çokta 4 büyükler hep kollaniyor desek yanlış olmaz sanırım.
Lakin en çokta bizim 4 büyükler veryansın ederler hakeme, TFF'ye,
abi 4 büyüklerin kollandığı ayrı tartışılabilir ama bu sene trabzon'un kollanacağı kesin. Fener maçındada uyduruktan bir kırmızı kart çıkmıştı. Dahada devamı gelecek hep birlikte izleyip bu acı taployu göreceğiz ne yazık.
-
16. dakikada trabzon lehine verilen penaltı bence tam bir skandal. Gümrüklü tamamen topa müdahale ediyor.
-
Kerem Ökten haberlere çıkmış
aynen hatırlıyorum geçen sezon çıkmıştı haberlere. Bu adamı takip ediyorum faydalı bilgiler veriyor youtube dan videolarınıda izledim bayağı bilgisi var meteorolojı konusunda bazen meteoroloji dışında gereksiz konularada girip saçmalıyor birazda övülmeyi seviyor ama meteorolojı konusunda faydalı bilgiler veriyor gerçekten.
-
Bu konuya Azerbaycan da eklense?
Yani aslında ikisi farklı coğrafya biraz tuhaf olur diye düşünüyorum ama formda benden başka kıbrıslı vede yanılmıyorsam pek azerbaycanlı kardeşimiz olmadığı için birleştirilebilir konular.