anladım Sahutt eline sağlık.Defne çok acayip bir yer.Hemen yanıbaşındaki antakyadan ve diğer ilçelerinden çok daha fazla yağış alıyor demek.Açık ara önde yani.Hatta bu miktarları vede bu kadar kısa sürede türkiyede gören çok az ilçe var.Ayrıca Nasıl bir konumu varki çevresindeki ilçelere bu kadar büyük bir fark atabiliyor yağışta.Gerçekten çok ilginç
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatay Defne 1 ocaktan şimdiye kadar 450 kg yağış aldı. Modellerin mutabık olduğu konu ise Ocak 2.yarı da bol yağış alacağız. 650 mm yi bulur Hatay Defne Ocak bitmeden bu gidişle.
Bu çok ciddi bir rakam eminmisin?650 olursa zaten ocak rekoru olurda 450 kg da heleki 12 gün için çok ciddi bir rakam.Ben defneyi mgm de göremedim Sahutt defnenin yağışına hangi kaynaktan bakıyorsun?
-
sonbahar ve aralık kurak geçti.ocak ayınında ilk yağışını alıyoruz.Ama 1 saattir şakır şakır yağıyor konumda.Feci özledim.Sabah işe gidecek olmama rağmen sırf bu yağmur için uyumadım🙂
-
Herşey planlı.Yani ne olduki bi anda arabistanda hemde böyle önemli bir maçı yapacağımız tuttu. Ayrıca Siz sanıyormusunuzki galatasaray ve fenerbahçe o pankartları kendi özgür iradeleriyle planlayıp maça çıkmak istediler.Tabiki hayır.Dünya birçok konuda siyonizmin kontrolü altındadır.Türkiyedeki futbol kulüpleride kesinlikle tam bağmsız değildir.Arabistanı hiç söylemeye gerek yok zaten amerikanın arka bahçesi.Yani o pankartlarla maça çıkılmasını planlayanlarla, araplara buna izin vermemesini söyleyenler ayni kişiler.
-
Bu akşam Antalya
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Var bi hayalimiz.Belki bir gün...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kuruduk yahu bu ne böyle.En yağışlı aya girerken yaz hükmündeyiz.🙂
-
312.saate kadar toplam yağış ve kar
Kim itiraz edebilir?
Ben.Sürekli en zayıf halka üzerime konumlandığı için haklı olarak itiraz edebilirim.
-
girite kadar gelip doğusuna sokulamayan onlarca sistem.Sonbaharı komple kaybettik.Özellikle kasım ayı akdeniz bölgesi mevsim normalinin 2 katı yağış gözüküyordu.Çok yazık.
-
vade uzun ama gerçekleşirse muhteşem olur
-
galatasaray bu akşam bayern karşısında ş.liginde belkide türk futbol tarihinin en iyi oyununu oynadı.İlk yarı zaten bayern münihi değim yerindeyse piskot gibi ufaladık.O kadar muazzzam bir baskı altına aldıkki münih dakikalarca altı pasın içinden çıkamadığı anlar oldu.İnanılmaz fırsatlar harcadık.Tabi çok net fırsatları harcama ustası her zamanki gibi kerem aktürkoğlu oldu.çok net 3 tane gol kaçırdı.Heleki bir tanesi altı pasın önünden kale bomboş ve topu üsten ağuta atmak gibi muazzam bir zor işi başardı.
Sonuç olarak ilk yarı gerçektende bayerni darmadağın ettik.
ikinci yarıda 70 e kadar ayni baskılı oyunu sürdükdük ve yakaladıkları birkaç kontra ataktan golü bulup işi bitirdiler.Sonuç olarak bu muazam ötesi futbola bu skor çok can yakıcı oldu.
-
bakalım yağışların erime ve ertelenme dönemi ne zaman son bulacak.
-
Egeyi tehdit etmişti ve Yunanistan da etkili olmuştu bir Medicana omu?
Ülke olarak hele hele İzmir'de insanlar sonucunu tahmin edemediği için "tüh bize gelmedi, keşke gelseydi"demişlerdi
Bir sürü de isim bulmuştuk ona..
Yok abi bu başka.Egeyi tehdit eden kasırga iyon denizi üzerinden gelmişti.Ama şehsen sonucunu tahmin ediyordum ve tüh bize gelmedi demiştim.Hatta önümüzdeki hafta beklenen siklon içinde tüh bize gelmedi diyorum.Atın ölümü arpadan olsun be abi🙂
-
Galatasaray Şampiyonlar Ligi Guruplarında
Temsilcimize Guruplarda Başarılar
umarım gruplardada böyle oynamayız yoksa duman ederler bizi.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Acayip yağıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.