Aşkın kokusu geliyor burnuma.Kuzeyden üzerimize oldukça güçlü bir kütle ilerliyor.Haydi inşaAllah.
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
evet haklısın hocam. 49.5 olarak güncellendi yeni rekor. Eskişehir. Hassa ise ariza yapmış. Oysa sabah 12 den 17 ye kadar takip yapmıştım. Umarım bu şekilde devam etmez MGM. Açıklama dahi yapılmıyor çok garip
Resmi açıklamada geldi artık rekor sarıcakayanın.Onuda ilk 50 gösterip sonra 49.5 olarak güncellemişler. Aynen mgm de sıkıntılar var ve açıklamada orman bakanından geldi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bugünkü sıcaklıklar.Türkiye rekoru eskişehir/sarıcakaya. Ama bir okadar daha dikkat çekici bir durum daha var oda bolu.Çünkü bolu merkezin rekoru 39.8 derece idi (2006).Bugün ise 42.8 oldu.Yani rekorunu tam 3 derece geliştirdi. Bu inanılmaz vede oldukça vahim bir durum.
-
Hassa rekoru dogru. MGM 50 derecede 2 istasyonda da hata verdi. Hayal kirikligi maalesef. Devlet kurumunun daha ciddi is yapmasini beklerim
eğer istasyonda hata varsa son kayıtlı sıcaklık baz alınır diye düşünüyorum yani 50 dereceyi görmüşşe listeden silinmez fikrindeyim.
-
Mgm dün Hatay Hassa'daki 50 derecelik rekoru listeden silmiş.Eskişehir'dekini silmese bari.
Aynen bugün listeden silmişler. Dün hassadaki sıcaklığın doğru olmadığını belirtmiştim.
Eskişehirdeki doğrudur. Eskişehir/Sarcakaya önceki ataklardada zaten 48 küsür dereceyi gördü.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eğer bu rakamlar kesin teyit edildiyse Türkiyenin yeni rekoru 50 derece.Cizreye ait 49.1 önemli farkla aşılmış.Uç değerler genelde 0.2 0.3 gibi küçük sıcaklık farklarıyla farklarla aşılır ama yeni rekor yaklaşık 1 derece farkla gelmiş.Gelecek adına çok vahim bir durum. Ayrıca birçok şehirde kendi rekorunu kırmış.
-
O sıcaklıklar bence olası değil..Fazla konuya hakim değilim ama 50-55 dereceye ben sadece 😱 ederim
Abi 56.7 dünya meteoroloji örgütünün kabul ettiği resmi kayıttır.Herkez bir yorum yapabilir ama öncelik resmi kayıtı baz almaktır.
-
Ben dünyada ki en yüksek sıcaklık burası demedim ki zaten :D
56.7 zaten ölüm vadisinde gerçekleşti. 54.4 de öyle.Ha 54.4 başka bi bölgenin derecesi olsaydı o zaman tamam.Ben de diyorumki aynı bölgenin daha yüksek sıcaklığı var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güvenilir ölçüm 54.4
Kuveyt 2016 da 54,basrada yine 2016 da 53.8 gördü.Kaldıki buralar dünyanın en sıcak noktaları değil.Buna rağmen dünyada ki en yüksek sıcaklığı 54.4 kabul etmek bence esas bu güvenilir değil.
-
Bu arada adana merkez dün 45.7 ile tüm zamanların kendi rekorunu kırdı.Bir önceki rekor 1958 45.6. Adana merkez anlık 41 hissedilen 51 derece.Türkiyede böyle bir yer yok normal sıcaklığın 10 derece üstünde hissedilen sıcaklık olsun.
-
Sahutt hassadaki sıcaklığın doğru olduğunu düşünmüyorum bir yanlışlık var.Kozan doğru ama dünde 48.3 oldu
-
Ölüm vadisini (54.4 derece) geçmeye ne kalmış
Ölüm vadisinin ve ayni zamanda dünya rekoru olan en yüksek sıcaklık 56.7 dir.
-
eğer ay ortasındaki veriler gerçekleşirse akdeniz ve güneydoğu 'daki bazı şehirler tüm zamanların sıcaklık rekorunu kırabilir.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Altokümülüs