Doğulatma ekibi hazır olun sıradaki sistem 19-22
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
vitor pereira yı hiç beğenmemiştim ne yalan söyliyim
Bence çok iyi bi hoca idi sistemi vardı, düzeni ve kafasında kurduğu bir kadro vardı.
FB ye Ali koçtan daha fazla katkısı vardı.
Abdullah avcıya bak , bize geldiği gibi 2-3 futbolcuyu gönderdi direk , disiplinsiz futbolcuyu kadrodan çıkardı.aynısı bu hocada yaptı. defans topçuları bu almadı mı ?
Her kaliteli hocanın bir taktiksel bir düzeni vardır. Son zamanlarda puan kaybedilmesi onun üzerine yıkıldı . Sabredilip devam edilseydi onla çok daha iyi yerlere gelinecegine inanıyordum.
-
Ali koçun yeni 6 aylık Teknik direktörü diye yorumladım.
Vitor pereira gibi bir hocayı yollayıp 1 ay hocasız kalıp şimdi bu hocayla
anlaşmak , neyse hayırlısı olsun diyelim.
-
Mgm yayınladığı uyarıya göre doğu karadeniz sahil şeridi 5-10cm yer yer alabilir dedi hayırlısı diyelim.
-
Salih61 Giresun adına bir kaç bilgi hocam
Fevzi hocam bilgi verdi bende ekstra bilgi olarak ; Tüm doğu karadeniz sahil şeridi için kar yağışı ihtimali yarın akşam saatlerinden sonra var. yağış yoğunluğu fazla olan noktalarda cıvık bir kar örtüsü olur . Tadımlık bir sistem , rakımı 300m üstü olan bölgeler için daha güzel görüntüler ortaya çıkaracaktır. Sahil şeridine hakkını veren sistem için biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor
-
Salih61 diyagramları görüyormusun hocam
Görüyorum hocam modeler kuzeyimizden sıyıran sistemler veriyor bir tanesini yakalarsak yeter bize.
-
Serto55 samsun coğrafyasına hakim değilim ama yarın için sıcaklık değerleri yeterli gözüküyor radar takibi şart! yağışın kuvveti olduğu anlarda cıvık bir örtü oluşur.
-
Salih bey ordu rakım 750 kar yağışı ne zaman başlar
Bu gece başlar hocam
-
-
Salih bey Sürmene 300m bu gece yağış yoğun kara döner mi
Dönmez hocam. ama kar sınırı inebilir kky geçişler olabilir
konumuznuz için saf kar yarın akşam saatlerinde olucak gibi görünüyor
-
Öncelikle Günaydın arkadaşlar
Bugün doğu karadenizde herhangi bir aksiyon beklemiyoruz . Kar sınırı 400 rakıma kadar inebilir. Yarın öğle saatlerinden itibaren doğu karadenizin batısından itibaren yağışlar kky dönecektir akşam ve gece saatlerinde kky ve kar arasında geçişler olacaktır.
Yağışın kuvvetli olduğu bölgelerde cıvık bir örtü oluşur. Onun dışında büyük bir beklentiye girmeyin , fazlası olursa şükredelim.
Haftasonu gelen mini sistem var detaylarına girmiyorum cuma günü detaylı bir şekilde onada bakarız.
Sorularınız varsa alabilirim.
-
Cerkes55 evet yağış konusunda her zaman şanslı oluruz 2016 2017 deki sistemler aklımdan çıkmıyor ama geçenki sistemde bariz yağış sorunumuz vardı buda rüzgar yönünden dolayı.
-
Nerde soguk ben göremedim
500hpa daki görüntüyü diyor muhtemelen...
Ama salınım bize değil kafkaksa.
-
Trabzonda yorozun etkisi ; Akçaabat , Trabzon merkez ve yomraya yağış bakımından etkisi vardır. Bulut tepe yüksekliği yeteri kadar olmayan sistemlerde rüzgar yönü de kuzeyli olursa bu noktalar yağış sorunu çekiyor .
Trabzonun doğu ilçelerinde yorozun bir etksi yoktur. Bu bölgeler sistemlerde yağış alamıyorsa nedeni rüzgar yönü dür
Örnek:en son gelen sistemde rüzgar yönü çoğunlukla kuzeybatılı ve batılı olduğundan of sürmene araklı yağış sorunu çekti ama rizenin batı ilçelerinde 5cm örtü oluştu . Rüzgar yönü kritik bir etkendir... Trazbon ofta 1 metreye yakın kar varken Trabzon merkezde 30cm vardı . Bunun tam tersi örnekleride var.
-
Ne zaman netleşir sizce Trabzonun doğusu için
modeller mutabık olamaya başladı yarın akşam netlesir.