Kesinlikle hatalı çıktı gece gfs si çöp
Akşam güncellemsinde bende farkettim , ondan ötürü gfs in gibi gelmeyecek dedim. gece bu görüntüyü dahada abarttı icon gece güncellemsi en makul görüntüyü veriyor...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKesinlikle hatalı çıktı gece gfs si çöp
Akşam güncellemsinde bende farkettim , ondan ötürü gfs in gibi gelmeyecek dedim. gece bu görüntüyü dahada abarttı icon gece güncellemsi en makul görüntüyü veriyor...
gerçekten çok ilginç bir görüntü...
Israrı devam edip diğer modellerini çekerse kral olur , dönerse çok büyük çuvallayack
Salih61 hocam ne düşünüyorsunuz son veriler ışığında hangi şehirlerin kıyıları örtü alır
Modeller mutabık değil...
ecmwf göre Karadeniz sahil kesimleri kar alır
Gfs ise rezalet.
Gfs mi ecmwf mi dönecek belli değil
Yarın akşam 13 u sistemi netleşir
İlerisi için ayrı bir değerlendirmem olacak...
ukmo icon gem
gfs
ecmwf ....
Eren sizin yorumunuz bu şekil olabilir
Dün akşamdan beri bütün modeler ecmwf ye uyuyor gfs tek kaldı ve 180 derece dönmekten ziyade yavaş yavaş dönüyor gece neydi şimdi ne oldu.
Ha tabi ecmwf istikrarını bozarsa işler değişir
gfs her çıktısı farklı ama yavaş yavaş çaktırmadan ecmwf uyuyor. Bu sistem gfs in gösterdiği gibi gelmeyecek.
Ben 15 inden sonrasına odaklandım vallaha 🖤☺️ Salih61 hocam 13,14 havadada olsa görürüz diye tahmin ediyorum o hiç olmasa grapuel olur
Ecmwf gibi gelirse doğu karadeniz şov yapar...
Gfs ecmwf kapışmasını izliyorum gönül ecmwfden yana , temkinli yaklaşıyorum.
Azor duruma bağlı olarak 15 sonrası sistem efsane potansiyeli barındırıyor.
İcon kısa vade için takip edilebilir , uzun vadede başarı yüzdesi çok yüksek deil.
güzel şeyler oluyor
Akşam güncellemeleri sonra önümüzdeki süreç için bir değerlendirme yapacağım
Mekanın sahibi ecmwf geri döndü...
Gfs tek kaldı , ecmwf istikrarını tebrik etmek lazım diğer modelleri yanına çekti
Karadeniz nasıl öğlen guncellemesine göre acaba
Güncelleme devam ediyor...
yakın ve orta vadede elde tutulur bir görüntü yok uzun vadeyi takip etmeye devam edeceğiz.
mustafa28 o paylaşımda cem yılmazın videosuna gönderme var...
Bu arada Ts kendine bile transfer çalımı atıyor , hani gürcü topçuyu alıyorduk 😅
Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu para az değil ama hocanın isteği ve eksik olan kanat boşluğu göze alınarak yerinde bir transfer oldu. Sıra stoper de Kaan ' nın kulübü ikna ederseler ara transfer dönemini güzel kapatmış olacak kulüp.
Bu arada göksel Gümüşdağ irfancandan 11m euro aldık diyor 7 değilmiydi?
azor + sibirya
Salih61 hocam görüşlerinizi yazarımısiniz rica etsem?
Tam olarak hangi konuda ?
Whisper yorumlarınızda haklısınız hocam ama Ts şuanki yönetimi tutum ve istikrar bakımından en iyi kulüp boşa yada parayı havaya savuran bi takım değil. Visca 32 yaşında daha önünde en az 6 yılı var 2 sene sonra Fb dayanamaz gelir ister bizden zaten
Bu kulüp altyapısından oyuncu çıkartıyor ve bunlar Ts nin geleceğini güvence altına alıyor Visca transferi bir transfer çalımidir kim ne derse desin...
Heleki Avcı ile visca uyumu büyük etki yapar.
Tabiki boşa para harcamayı bende kabul etmiyorum ama şuanda öyle bi durum yok şahsım adına öyle düşünüyorum ,bunu bizi gelecek gösterecek...