Salih61 tarafından yazılan gönderiler

Doğru söylüyorsun ama hakeminde penaltıyı vermesi lazımdı

Onu verir vermez tartışmaya açık...

ama ugurcanin ne suçu var sana 15 dk ana avrat kufredildigini düşünsene orda.

Nasıl piskolojiye girer orda iyi sabretti ...

Bide insalar izliyor bu maçı arkada küfürler uçuşuyor yeminle Turkiyede futbol bu kafayla gelişmez yenilen kazana berabere kalan hakeme küfrediyor. Bu kafa yapısı açıkça söylüyorum cahilliktir hiçbir ligte böyle görüntü göremezsiniz

Bjk taraftarı 15 dk boyunca aralıksız bir oyuncuya iyi oynadı diye küfredilir mi?midem bulandı izlerken "böyle taraftarlara " ağır cezalar verilmeli seyir zevki bırakmadılar

Almanya her önüne geleni ülkesine almaz!!!! alacağı kişisinin

Pasaport var mı

Siciline

Kariyerine

Aklı var mı kullanıyor mu

Bunlara dikkat eder

Sorduğun soru bana kalırsa akla ve mantığa uyacak bir soru deil

1 ay sonrası dahi tahminden öte geçemediğimiz bu dönemde kalkıp 2050 de İzmire kar yağacak mı diye düşünelim

Git derslerine çalış...

Bu tarz yorumlar toksiklik amacı ile yazılıyor sayın yöneticiler ve şahsım adına ben rahatsızlık duyuyorum bu durumdan

Dikkat ettiysen arkadaşa mesajımiz gitti ve düzenlendi mesaj.

Yani hava sitesiyiz bu konular sadece biraz neşe kaynağı ve dertleşme olsun diye açıldı.

Olursa bir milli başarılar gurur duyalim hem milli hem kulüpler bazında.

Az daha dikkatli yazarsak yeterlidir Salih

Burda agresif yorum yapan ben değildim hakkım olan bi takımı savunma hakkım vardı savundum ve sizde diyer yorumumu sildiniz yanlış görmediysem

"gömmek" ile "PTT yolcusu" ile arsında fark çok açık birisi hakaret diyeri bi görüş ifade ediyor rakip takıma hakaret içeren bir kelime yok.

Karadeniz Derbisinde İlk Devre Karşılıklı Penaltı Golleriyle 1-1 Sona Erdi

Trabzonspor’un kazandığı penaltı haksız gibi duruyor ama bir şey demeyeyim

Haksız mı rizenin aldığı penaltıyla karıştırdınız hocam galiba yoktan penaltı ve sarı kart geldi...

Bakasetas ve wakame girsin 5 tane yer yine rize

bir şey sormak istiyorum yağışı bol tahmin vermiş ülkemiz adına kırım civarınada soğuk vermiş 2020 deki yoğun kar yağışını yakalayabilir miyiz kırımdan gelmişti o sistem de cevaplarsanız sevirim

Doğu karadeniz bölgesi için Asya tahmini daha önemli Avrupa tahmine göre balkanlar ve Doğu Avrupa güzel bir kış geçirecek diyor yani burada en şanslı iki bölge bati karadeniz ve marmara biz seyirci kalırız ama Asya tahmini daha yayınlanmadı onu beklemek lazım...

Doğu karadeniz için balkanlar pasif kalması lazım sistemler karadeniz üzerinden yani kırım dolaylarından inmesi lazım yayınlanan tahmin buna pek uymuyor...

Ülkemizin coğrafyası çok büyük bati bölgelere uyan veri bize çok ters kalabiliyor ne yazık ki sabredip Asya tahmini beklemek lazım

Asya tahmini yayınlanmadı onu beklemek lazım...

Ama bu tahmini hiç beğenmedim italya ve Balkanlara kar yıkılırken trakya hariç ülke sinir stres olur... sıcak atak sonrası kaçıp giden sistemler ile sezon biter.

(Bizide Yeşile boyadılar diyen daha önce accu tahminlerini hiç bakmamış diye düşünüyorum)

Bu bi tahmin ve benim yorumum bu

trabzon ne zaman feneri yendiginde şampiyon olmuş gibi sevinmeyi bırakırsa belki gerçekten şampiyon olur.

Takımların sevincine karışmak ve eleştirmeyi bırakırsanız bir gün sizde çok iyi yerlere gelirseniz.