evet gfs e göre doğu karadeniz paçayı kurtardı hatta devaminda fena şeyler olabilir
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
farklı ilerlemeye başlıyor
-
Yorumumumdan bunu anlaman üzücü sadece geçmiş yillarda sistemin komple dogu krdnize gittigini hatirliyorum yine ayni sey olmasi ürkütüyor farkindaysan komple diyorum sadece sizin yararlanmanizdan bahsediyorum bununda iyi bisi oldugunu dusunmuyorum .
Anladığım kadarıyla modelden hiç bir şey anlamıyorsun eğer anlasaydın komple kaçma ihtimali olmadığı ggörürsün. daha 1 ay olmadi rekor sistem aldın nerdeyse yetmemiş bi daha geliyor geçmişi geçmişte bırak bende kaç defa batıya kaçan sistem biliyorum 2012 2015 bunlar yakın vadedeki daha niceleri gelirse eyavallah de gelmesse bunada şükür 1 tane aldık en azından de
-
Kar123 dediğin çok bencil bir düşünce farkındasın değil mi
Şu durumda Doğu Karadeniz zor kar alıyor zaten
Yeminle kardan soğuyor insan 1 gün sonra umurunda olamayacak kar yok batilasin yok rekor kırsın...havada güzel bir şekilde yağdığı göreyim yeter stres atmak için kar yağışı izler insan strese girmek için deil belli bir yaşa geldikten sonra anlayacaktır
-
sistem batı karadeniz ve marmara sistemi ne kadar doğularsa doğulasin kar her şekilde alacaksınız ha 10 cm ha 80 cm nedir bu tepki
-
en büyük korkum sistemin dogu karadenize kayması umarım böyle bisi olmaz herkes faydalanir.
Sistem doğu kardenize gelmesin ama herkes faydalansın nasıl olacak ? az doğuya kaysa 50 alacağına 30 alacak ama nankör insan gözü doymaz 2 metrede yağsa
-
evet samsun ve doğusu için ümitler yeniden yeşerdi böyle gelirse her yer tatmin olur bide azorun zayıfladığı düşünürsek neyse bu iyi iyi ecmwf napacak bakalım
-
Doğu karadeniz baya kisilmiş hocam haklisiniz.
Alışkınız hocam marmaraya bi sistem geliyorsa bize gelmez kolay kolay
-
Kar haritansinda bakariz
Kar haritasına bi saniye bile bakmam çözünürlük kötü yağış ve 850hpa sıcaklığından herşeyi anlayabiliyorum hocam
-
Kardeşim bunun devami var ?
Davamı varda kardeniz AB bi habersin herhalde duvar olur sinopta
-
doğu yok olduydu orta karadenizde riske bindi
-
Bu güncellemede durumun bozulduğu bir gerçek ancak tek güncellemeyle bitirilecek bir durum yok henüz hocam
Çoğu model destek çıkıyor bu duruma biraz iyileşme olursa ordu kismeten bişey alır ama doğusu icin durum aynıdır imkanı olan biraz yükseklere çıksın yağış iyi güzel birikim olur
Bunun dışında ayın 22 si takibe alınabilir son umut olarak
Kar yağışı alan bölgelere hayırlı olsun kuraklığa hele hele barajlara çok iyi gelecektir
-
KARADENİZ boş geçmez illa sistem 2 günlük değil yeterince vakit var. Moral bozmayın ha 20 cm kar almışsın ha 50 cm ha 100 cm
Karadeniz tamamı boş geçmiyor zaten batı kardeniz 50ve üstü alacak yer yer orta karadeniz sınırda 20 alır 30 alır takip devam o bölge icin. ama doğukaradeniz için umut kalmadi malasef bu görüntüyü çok iyi bilirim 6 yıldır takip ediyorum dün demiştim CAN hocam umursamamıştı.Bu bölgeyi en iyi bu bölgede yaşananlar bilir
-
dogulamdan ziyade batilama VAR ki buda ne yazık kı bölgem adına olan örtüyü yok etti.
geze geze gelen sistem bu kadar olur efsane kestaneye döndü kardeniz büyük kısmı için. 2015 kopyala yapıştır oldu
Yorumum moral bozmak için deil model yorumudur yalandan her bölgeye efsane geliyor diyemem
-
Malum bölgede ki ağlayanlar kimlermiş kardeşim?
valla model yorumlamada çok görüyorum ama ya siliyorsunuz yada ceza veriyorsunuz marmara ve egeden kast ediyorum