1000 rakımda 25 cm suanki bulunduğum yerde (550m) 10 cm e yakın kar var
Kar sınırıda 300
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1000 rakımda 25 cm suanki bulunduğum yerde (550m) 10 cm e yakın kar var
Kar sınırıda 300
1000 rakımda 25 cm suanki bulunduğum yerde (550m) 10 cm e yakın kar var
valla çok deil çoğu sene olduğu gibi kıyılarda 50 cm köylerde 1 metre olacak sistem gelsin yeter
Hocam bizim sistemimiz değildi bu zaten, bizim kışımız Şubat ayı
Şubatlar bizimdir diyorsun
Ordu ve doğusu için arkadaşlar aksiyon akşama doğru olacak henüz sistemimiz gelmedi, havada da olsa göreceğiz inşallah
Ben kar görmeyiz demiyorum ama doğu karadenize yakışır bi sistem deil...
ne alırsak kardır
Orduda seyirlikte olsa göremedik henüz
Bu sistem bati kardenize yaradı pek bişey bekleme önümüzdeki sisteme bakacaz. sıra ülkenin doğusunda kıyılar kara boğulacak inşallah şubat başında
Sistem şu saate kadar rakım sistemi oldu zonguldakta. 150 rakım altı fos. Sıcaklık yeterince düşmedi yağış sürekli değil. Artık ya naips diyerek dek yağışlarından nasipleneceğiz
Zonguldak merkezde tutmaya başlamadi hala ilginç ama olsun sistem 2 gün daha sizinle tahmin edici bir örtü oluşacağına eminim
hayırlı akşamlar Sametgdkhd senin konum kaç reis
saf yağmur var yuh be
Kar yağışı akşam saatlerinde başlıcak 2 Gün devam edecek
daha yeni başlıyoruz
10 cm oldumu??
arkadaşlar yarın sabah herkesten an az 10cm kar fotosu bekliyorum iyi geceler herkese
Can hocam neden soğukla yağış bi çakismadi ya bütün modeller mi çuvallar be 5 senedeir model takıp ederim böyle sancılı bir sistem görmedim yahu
kadıköy taraflarında kar yağan bir yer var mı
ah be kaybetcem iddiayı bu gidişle. Çocuk biliyor istanbulu demekki , olmaz dedi 10 cm olmacak gibi bu gidişle
kadıköy e 10 cm yağsın yetiyor bana minimum 10 cm diyerek iddaya girdim