arkadaşlar istanbulda neden hala yağmur ben anlayamadım iddiayı kaybetcem yahu
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Telefon hava durumum sabah 5 e kadar yağmur gösteriyor yerler göletle doldu yağsada çok zor tutcak konumumda
Istanbul bircok kıyı noktada kar yağışı var büyük ihtimal rüzgar ve istenilen soğuk yoktur bekle biraz dönecektir kara inşallah
-
arkadaşlar biz her sene kar yağışı alıyoruz nerdeyse. bu seferde batıya geldi 10 yılda bir yağıyor oraya kaçırdığımız büyük bir sistem deil ya 8 şubat sisteminden bile kötü ay sonu ve şubat başına odaklanalım ve imkanı olan varsa 300 mt üstüne çıksın ordaki kar yağışına baksın karadenizde kar her zaman başka yağar ?
-
o degil de haberler twitter felan heryerde kar fotosu var ne kadar çok özledi insanlar
-
pazar gecesine kadar güzel yoğunluk görücez
Daha asıl kuvvetli yağışlar gelmedi yağışın geceye denk gelmesi kar derinliği yer-yer çok artıracak keyfinizi çıkarın hocam
-
Ataşehir yağmur devam ediyo, heryer sırıl sıklam oldu, geceki yağış beklenenden daha kuvvetli olur da örtü olur inşallah
YYapacak merak etme daha yeni başladı
-
Cephe 3 saat önce geldi ve weather yarın öğle saatlerinde yağışı bitiriyor istanbul için...bu gece uyumayın yarına pek yağış kalmacak ve bol bol fota atın mümkünse ?
-
Tokat ne olur sizce Salih61
Tokatta kar yağışı yarın akşama döner şuan sicaklik yüksek
-
sistem batıladi mi ?cok korkuyorum valla kacircaz diye bugun sag saglim bi bitse??
+20 cm var rahat ol
-
marmaraya ulaşan soğuklar doğu karadenize ulaşsa 70 cm garanti be neyse +300 üzeri güzel kar derinliği oluşacak kıyılar ise havada görür büyük ihtimalle
-
istanbulun alacağı soğuklar ve yağışlar belli.
önemli olan gelecek olan cephenin akşam kara dönmesi geceye sarkarsa sıkıntı büyük olur
Radar ve sıcaklık takibi yapın. modellerle bu sistem için işiniz kalmadı
-
Şuan radardaki yağışlar beklenenden yaklaşık 3 saat erken geliyor
hocam ben asıl cephenin akşam saatlerinde geleceğinin düşünüyorum bu yağışlar yağmur şekilinde geçer zararı olmaz bence
-
yine yoğun olur o yağış sadece erken geliyor gibi
Kar yağışı cephe olarak gelecek akşam saatlerinde deklerle devam edecek pazar günü. radardaki görüntüler boş şuan
-
Semih abicim ay sonu sistemi hakkinda kac gun etkisi nedir ne zaman yansir yapicak mısın gunaydin koly gelsin Efsane-Semih
Semih hoca yazdı ya en sonunda zamanı var. Bekle biraz önümüzdeki sistemi bi bitirelim
-
Ustalar çok değişik geldi. Var mı yorum?
Arkadaşlar bundan sonra radar takibi akşam üzeri yağışlar başlıyor yağmur olarak kıyılarda zamanla kara dönecek