Dogu karadeniz 23 sisteminden bir sey alamaz bence ben aklimdan sildim o tarihleri yoğun kar başladı su an ❄❄❄
Sahiller alamaz ama yükseler alır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDogu karadeniz 23 sisteminden bir sey alamaz bence ben aklimdan sildim o tarihleri yoğun kar başladı su an ❄❄❄
Sahiller alamaz ama yükseler alır.
Yağış haritasında birkaç il dışında iyi bir güncelleme değil sabaha göre
Evet yağış konusunda bir tek marmara kötü oldu ama diğer bölgeler için daha iyi bir güncelleme olduğu kesin.
Sonradan mahvetti sistemi
Neye göre mahvetti sabahtan 10 kat daha iyi bana göre o zaman
ilginç bir güncelleme oluyor batı karadeniz ve orta karadeniz için olumlu gelişmeler devam ediyor 23 sisteminde.
Bu oranda doğulama devam etmeli , hem 23 sistemi hemde ilerisini için işlerin düzelmesini sağlar.
Hocam kb bu ara çok soru soruyom benim rakım 500 yakın yağış sıkıntısı cekmezsem bişeyler görebilirmiyim
500 rakım isen kar yağışı alırsın bu görüntüyü göre. Sistem netleşsin ona göre daha rahat yorum yaparız.
Hocam 23 sistemini gfs biraz dogulayip samsunuda içine aldı ne dersiniz
Takibe alabilirsiniz sistemi isterseniz ,gfs e göre kar yağışı alabilirsiniz diyor ama sınırda değerler.
Akşam saatlerinde bu ihtimal daha yüksek
Radarda Kütleler var araklı of hattına ilerliyor takip edebilirsiniz
Salih bey gece siklon pek etkili olmadı acaba bu saatten sonra Sürmene yağışta nasıl ilerler, mgm gün boyu tahminini yenilemiş acaba Araklı sürmene of da koy etkisi olur mu yağışın sıkışması
Akşam saatlerinde bu ihtimal daha yüksek
Trabzon of an itibarıyla yağış kar olarak başladı ve yoğun bir şekilde yağmaya başladı darısı diğer bölgelere
23 sistemin ya dogulamsi yada batilamasi lazım batilama olayı daha iyi olur ileriki görüntüde.
Marmarada sıkışıp kalan soğuklar azorun tüm dengesini bozuyor . Bu sene bu bölge kralından bir sistem alacak diye umut ediyorum. Ecmwf yi bekleyelim.
Ne illet bir sistem oldun 23 sistemi ya , bütün sinoptik deseni bozuyor ocak ayını kapatırır bu görüntü.
Hocam ordu da iken istanbula yağar istanbulda iken ordu ya ne yapayım ben nasıl bir şanstır bu ya :D
aybastı kabadüz taraflarında görürmüyüm
Doğu karadenizin batısında gece kar başlıcak doğusunda ise sabah kar yağışı başlıcak
Örtü durumuna net bisey söylemek istemiyorum ama çoğu yer tatminkar örtü alacaktır.
Salih61 hocam vakfibirde kar nezaman başlar?
Sabah saatlerinde saf kar başlar,gece saatlerin kara dönüş anı olur takip etmek isteyen bu gece sabahlayabilir.
Orta Karadenizde bazı noktaların hala şansı var hocam
Sahiller için yok hocam yüksek kesimler yağış yakarsa kar alır onun dışında bu görüntülerde takip gerektirecek bir durum görmüyorum.
Trabzon merkez için tam olarak saat kaçta kar başlar ?
Sabah saatlerinde saf kar başlar.