geçen seneki sistemde bize 3 gün yağmur yağdı son 2 gün kar yağdı 30 cm oluştu
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bize Yağış varken soğuk olmaz soğuk varken yağış olmaz bahtsızlık mı de ne dersen de son güne kadar takip et son gün marmaraya ver olcak iş değil
Kar pskoljini hepten bozmuş... yazdıklarımızı görmüyor musun sabret azcık yahu ayın 14 ü sistem 20 sinde gidiyor yeni giriş yaptı cephe radar takibi ve akşam saatlerini bekle
-
iatanbula en son ne zaman kar düştü haberlere bak ya ? keyfini çıkarın
-
Burda yogun kar devam ediyor Sancaktepe aydos
Aydos rakımı yüksek diye biliyorum orada tutar
-
arkadaşlar bugün yağacak olan kar cılız bir örtü bırakır en fazla... hafta sonu yağacak olan karda birikim olacaktır sabredin biraz
-
Kartal'da yaklaşık 20 dk önce KKy olarka başlayıp sonra lapa sulu kara çevirdi. Şimdi tekrar KKY' olarak düşüyor. Çok sınırda ısınma. Ama havada da olsa yoğun kar gördük 5 dakika kadar
Sen akşam saatlerinden sonra bak bide
-
Ya aurora dostum ne yordun be allah aşkına bi dur otur izle keyfini çıkart
Valla ya...zonguldak düzce sakarya kara gömülecek deklere bağlı olarak bazı yerler diz boyu bile olacak daha fazlasını aramayın keyfini çıkartın sonra çok ararsın bu sistemi
-
iatanbula kar başlamış arkadaş foto attı
-
Orta ve doğu karadeniz adına yine güzel bir güncelleme oldu dahada güçlenirse 8 şubat sistemi olur bakmışız
-
Orta karadeniz adına nasıl bir guncelleme oldu
Orta ve doğu kardenize adına olumlu güncelleme oldu
-
Ordu ya kar vermiş MGM yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet doğu karadenize hep vermiş ama sevinemiyorum nedense sıcaklıklar çok sıkıntılı
-
Genel açıklama
Batı karadeniz : Bu sistemde en şanslı bölgemiz kıyılarda kar derinliği 40 cm alabilecek noktalar var iç bölgelere bu oran daha yüksek tabiki.soğuk oldukça yeterli yağışta herhangi bir sıkıntı gözükmüyor kar yağışına perşembe akşam saatlerde dönüp aralıklarla cuma günü devam edecektir cumartesi yağışlara ara verip (kısa sürekli yağış geçişleri olabilir) pazar günü tekrar başlayacak salı günü öğle saatlerine kadar aralıklarla devam edecektir
Orta karadeniz: bu bölgemizde yeterli soğuklar pazartesi günü geliyor pazartesi akşam saatlerinde kara dönme olasılığı çok yüksek ama yağış ile ilgili sorunlar göze çarpıyor kar birikimi büyük oranda oluşmaz anlık radar takibi yapılması gerek...yuksek rakımlı bölgeler ise aradığı hem yağışı hemde soguklari alacaktır
Doğu karadeniz: bu bölgede yaşayan biri olarak biz son güne kadar modelleri takibi etmek zorundayız şuan sınırdayız kıyılar kky öteye gidemiyor malasef iç bölgeler ise 500 m üstü ciddi kar birikimleri oluşması muhtemel
Modellerin birbirlerinden farklı gitmesi sistemi tam net görmemize engel oluyor olasılığı yüksek olan bi senaryoyu yorumladım...
Yapılan acemice bir model yorumudur!!!
Zamanı geldiğinde ayrıntılı tahmini bölgesel tahminciler ve yöneticiler yapacaktır...
-
Bu Samsun senden ne çekti ecmf
Samsun merkez kar olasılığı yüksek gözüküyor...büyük örtü oluşmaz ama kar görürsün suanki modellere göre
-
neyse hafta sonu acısı çıkacak 50cm ve üstualır köyler
-
Kar haberi yok mu
Sinan abi konumum şuan 25 derece bu saatte