Arabaların üstü tutmaya başladı, lapa lapa yağıyor kar kalitesi çok güzel .
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Salih61 bu sistem batıya yaramadı sanırım yoroza atıyor kütleleri
Rüzgar yönü uymuyor, radar takibi şart arkadaşlar
-
Trabzon ofta yoğun kar yağışı başladı ...
Saadet orda durumlar nasıl
-
Cephe yağışı bitti.
Deniz etkili yağışlar başlıyor , akşam saatleri oraj eşlik edecek yağışlara...
Yarın sabah yağışlara ara verdikten sonra pazar akşama doğru yağışlar tekrardan başlayacak. Pazartesi günü sistemi noktalamiş olacağız.
Büyük beklentilere girmeden tadını çıkarmaya çalışın
-
Çok saçma gerçekten ya, saatlik olarak tahmin mi değişir. Neyse vardır bir bildikleri herhalde
Günlük tahmin farklı ,5 Günlük farklı, uzun vadeli farklı, saatlik hepten farklı bir tahminleri var.
Radar ve deniz suyu sıcaklıkları için baktığım bir sayfa . Dünkü sistemde nasıl cuvalladiklari ortada pek güvenmeyin yani , yarı yolda bırakıyor kendisi.
-
Geri mi aldı? Benim konumum aynı değiştirmemiş zaten yoğun vermemişti
Kky çevirmiş 5 günlük tahminde, dediğimiz gibi olacak muhtemelen. anı yaşayalım derim.
-
Safranboluyu soran arkadaş vardı evet kar alır
Hocam MGM verdiği uyarılar ve haftasonu hakkında görüşleriniz nelerdir
-
Bu arada MGM tahmini tutarsa değerli hocalarımız bizi de bu konu hakkında detaylı bi şekilde aydınlatırsa sevinirim şahsım adıma.
500hpa etkisi fazla ama neye ne kadar etki edeceğini ben tam bilmiyorum. Her zaman olan bi durumda değil.
-
Salih61 o sayfayı hatırlayamadım siz hatırlıyor musunuz hocam ?
Bende hatırlamıyorum hocam pek takip ettiğim söylenemez o sayfayı.
anlık olarak MGM radarı ve Windy sayfasını takip ediyorum genelde
-
Oraj uyarısı nezaman yayınlanır bakıyorumda bulamıyorum site bilen varsa atabilirse sevinirim
Uyarıyı bilmem ama windy uygulamasından ve sayfasından gözüküyor
-
Haftasonunun heyecanlı geçeceğini diyordum hep ama MGM ve ECMWF bize heyecandan öte birşeye sürüklüyor
-
biz 19undan sonrakine odaklanalım bence hocam
Bu sistem boş değil ama bu kadarda dolu değil, belkide biz kaçırıyoruz bir şeyi gözden bakalım ecwmf nasıl çıkacak .MGM ecmwf verilerini kullanıyor.
-
ilginç ya bi önceki sistemde 10 cm dediler yanıldılar neden temkinli davramıyorlar , biz bile bu beklentilere girmedik .MGM nin bu triplere girmesi şaşırtıcı.
Hayırlısı diyelim yine.
-
Benim konumum dün akşam gibi olacak sanırım
Azı olmaz , fazlası olur 😉
dün akşam olan kar yağışları sakin ve etkisizdi. haftasonu olan sistem çok hareketli olacak işin içinde rüzgar +oraj olunca beni daha çok kendisine çekiyor
-