Trabzon merkez saat kaç gibi başlar ?
Samsun merkeze ne zaman kar düşer ??
Radardan kütle takip etmeniz lazım akadaşlar
Şuan sürmene ve araklı da güzel bir kütle var ordan biri varmı forumda güzel kar yagışı olduğunu düşüyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzon merkez saat kaç gibi başlar ?
Samsun merkeze ne zaman kar düşer ??
Radardan kütle takip etmeniz lazım akadaşlar
Şuan sürmene ve araklı da güzel bir kütle var ordan biri varmı forumda güzel kar yagışı olduğunu düşüyorum
birileri üzülcek maalesef . herkese yaraması zor
2 yıldır hakettiğimiz sistemi alamadık öyle absürt bir değerde gerekmiyor -10 + kırım üzerinden salınım fazlasıyla yetiyor yani diğer sahil şeridi olan bölgelere göre çok şanslıyız ama bir türlü istediğimizi alamadık , nasibimizde varsa alırız zaten vade uzun .
Bu görüntü ne yazık ki her bölge için iyi değil O burun balkanda değilde marmarada olması lazım yoksa ülkenin doğusu seyirci kalır . Vade uzun bakalım nasıl bir hal alacak
kuzeyden kısmen bizi etkisi altına çoğu zaman sıyıran görüntü veriyor model.
19 20 güzel 850hpa birazcık daha kuvvetli olması lazım.23 25 orta kalite sistem
ay sonu gelen ise Sinan hocamın değindiği sisteme benziyor. çok güzel sinoptik ,bu sinoptikten her bölge nasibini alacak Allahın izniyle.
Fevzi Burak Salih61 hocalarım
Samsun termede kar akşam iyi yağar mı
Kütle yakalarsa etkili bir yağış olabilir ama genel olarak yağış doğu karadenizde yoğunlaştı. Radar takibi yaparak konumunuzu takip edebilirsiniz.
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Kendisi klavye delikanlısı az önce bi kaç twetini gördüm karadeniz insana laf ediyor bişey derdim ama saygımı bozmayacam .
Dünde kadınlara hakaret etti , psikolojisi bozuk bir kişiliği var . şikayet ettim . Gerekli işlemler hakkında inşallah yapılır .
kar'dag57 orta karadenizde kısmen dahil edilebilir ama asıl aksiyon doğu karadenizde gözüküyor. 500hpa değerleri çok güçlü ne denli aksiyonlar yaşarız kestiremiyorum, heyecanlı olacağı kesin.
Ordu'da yağış yok tahminen ne zaman başlar
Gün içerisinde yağışlar devam edeck , radar takibi yapabilirsiniz. Kütleler gözüküyor radarda.
kimse hafta sonu gelen sistemden bahsetmiyor, gelen sistemin 850hpa iyi olmayabilir ama 500hpa canavar gibi
sahil bandında grapeul yağışların fazlasıyla görülecek. Beni hafta sonu gelen sistem daha fazla heyecanlandırıyor. saf kar yapmasa bile bu görüntü her zaman oluşmaz, ilgi çekici bi hava olayı bizi bekliyor diyebiliriz
Hasan61 300m rakım üstü yigilirken sahillerde neden hala kara dönmedi diyen yorumları görüyorum bu diyagramda
Şuan Trabzon of 1,5 derce gece saatleri yağışı kuvvetli yakalarsak süpriz görüntü oluşabilir
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
hayırlı sabahlar
Modeller çok sinir bozuzcu bir hal almaya başladı.
Bu sinoptik ten bi tane adam akıllı sistem vermiyor.
Hep aynı şey tam inişe geçiyor sistem, azorun önüne -hop hemşerim nereye diye bi AB atlıyor...
Böyle geçerse ocak ayı çok büyük şansızlık ile bitecek.
Güzel izorbarlar düzeldi bu güncellemede
Kuzeyinden bi dünya sistem sıyırıp gidiyor illaki bi tanesi yakalayacagiz hocam
giresun örtü alırmı?
Yarın akşam saatlerinde itibaren kky ve kar gözükecek. yağışı kuvvetli yakarsınız neden olmasın ,radar takibine giriyoruz öğleden sonra.