Sibirya kokusu çok fazla.
Prensvili tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bundan sonraki saatler genel anlamda fazla birşey ifade etmiyor değişim çok büyük yarında ısrar ederse bu görüntüler bize güzel faydası olur
-
Güncellemede olumlu değişimler var Azor İngiltere civarında bu demek oluyor ki keskin dönüş başladı yb merkezi İngiltere civarında oluşuyor büyük balık için bu çok önemli.
-
Bu sene benim kış tahminim en sona kaldı
Ön bilgi varmı.
-
Kış çetin gececek dediklerinde inanıyorsanız Sıcak geçecek dediklerindede inanın.
-
Geçecekse Kasım boş geçsin yeterki kış kötü geçmesin söylemini yanlış buluyorum çünkü kasım ayı yağışının verdiği verimi aralık veya ocak veremiyor.
-
Pastırma yazı deyimi artık bu Kasım için tabirini kaybetti
-
Efsane semih kış için olumsuz demeye başladı anlaşılan kötü bilgiler var yandıkki ne yandık.
-
Yağmur bombası atsalarda bol bol yağmur yağsa.
-
Hocam Ecmwf ve Gfs diyagramları da 24 25 Şubat tarihlerinde düşüş eğiliminde bahsettiğiniz tarihler yüzde 50 demiştiniz gelirse bu sistemin gücü yaşadığımız sistem kadar olurmu.
-
Hocam sinyaller olumlumu modeller ısınmayı abarttı diyagram bir hafta önce -10 olan yerler şimdi +10 ne diyorsunuz.
-
Hocam Ankarayı boş geçmişsiniz bir iki kuble birşeyler söyleseniz.
-
Hocam nokta atışı yapıyorsun seni diğer yerlerdede izlerdim işin hakkını veriyorsun böyle bir Şubatı kim istemez millet 5 cm şükredecek pozisyonda iken 15 20 cm İstanbul için iyi rakam yerdede kalacak ee amaç nedir 25 olsa dahamı fazla kartapu oynayacaklar 30 olunca ne olacak Ankara ya 10 cm 20 cm çok çok üst rakamlar biz bunu kutluyorruz emeğine sağlık.
-
ecm ens çok güzel
-
Martta da sistem var.Güncel durum şuan yeni verilere göre bu.Ancak önümüzdeki sistem için%60 dı %70 lere çıktı sistem.Bu arada sistem mart başına kadar ülke de aktif olacak
Fena sinerji veriyorsun hocam..