Eps kar haritası varmıdır.
Prensvili tarafından yazılan gönderiler
-
-
Üstad tecrübeli elinde veriler demlemiş çayını erzak stokluyor.
-
Allah şifa versin hocam genel analiz bölge bölge sistemin neler getireceği konusunda kısa kısa bilgilendirme olursa minnettar oluruz saygılar sevgıler.
-
Bu arada hocam hoşgeldiniz kadro sağlam olunca ellerimiz titriyor.
-
cografyaciburak hocam foruma Öğretmeni olduğunuz o güzel coğrafya dersi edasında katacağınız bilgileri dört gözle bekliyor olacağız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz ...Vay be ... sanki bir an 2010 senesine dönüverdim. O zamanlar ... forumda Efsane-Semih ve tarantula yazar ben de normal bir üyeydim. Kim derdi sene 2021 olacak da aynı forumda hep beraber bir araya geleceğiz ...kadere bak cografyaciburak burak ve Red Fox hocamız da aramıza gelince bizi kimse tutamaz Allah’ın izni ile ...???
2010 da normal üyeydim hala normal üyeyim kadere bak.
-
Cephe geçtikten sonra rüzgar kuzeye dönecek ve üstümüze bolu hattından yağış getirecek.
-
Gfs soğuk tam istediğimiz yerde gece Ankara üstünde
-
Mgm diyorsa bir bildikleri var.
-
Şuanda bir derece hava tamamen açarsa daha iyii.
-
Hocam yarın hakikaten çok güzel yağış olacak ama ben 17-18 e takıldım, getireceğim o sistemi buraya o sistem buraya gelecek. :D
17 18 Ocak İcon tamamını Ecm %75'ini kar olarak veriyor yağış gece olacağı için avantaj fazla.
-
Yarın 6 12 saatleri arası Ankara orta kuvette soğuk havanın etkisiyle daha tutucu bir kar alcak.
-
Hababam güm güm güm..
-
-
Sabah güzel kar var hazır olun..
-
Hocam Ankara