Zorlamasak mı ?
Bu sene olmuyacak gibi her sene daha da kötüye gidiyor kış mevsimi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZorlamasak mı ?
Bu sene olmuyacak gibi her sene daha da kötüye gidiyor kış mevsimi
Valla eren çok berbat kış yaşıyoz sürekli oteleyen tarihlerden bıktık artık forumca
Herkezin sabri tükendi artık ☺️
Marmara konusunda gem ve gfs diyagramlarini paylaştım. git bak. bence kasıtlı olarak bilerekten soruyorsun bu şekilde. ayrıca madem yansımadığını biliyorsun neden sorarsın ki o zaman ? ve de her gün her gün sorman ayrı birşey zaten.
Heryerde aynı soru gerçekten artık baydi
Kimse mac satmak gibi saçmaliklar demez zaten diyemez fb 6 7 atarken ozaman bizde fb maci satın almış deriz
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun hayırdır uzuldum saadet
Guiza gibisin Serkan.
Konu dağılmasında abi çok süper adamdi ya fb olmasına rağmen gol sevincini çok seviyordum
Bnde sihirli oku atım
Şuan bence biz Ocak sonu yani 10 gün sonra sitemler almaya başlayacaz artık şans hangi bölge ne alır o anlık bile değişirken. Biz sadece sisteme odaklansak bir gun ekşi 16 giriş yapar birgün ekşi 8 bunların ne önemi var ani yasayalim
Sinan abi uyumadan bı çözüm bul bu model yorumlama karışıklıgina☺️
Şimdi bende linc yemeyim he bu benim fikrim ☺️
Şunu unutmayın her güçlü soguk kar yagdırmaz. Hava tamamen kurursa yağışı oluşturacak nem kalmaz nem olmazsa yağış olmaz.
Dikkat ettiyseniz bazı sistemler deniz seviyesinde iken çoğalıyor karaya çıkınca zayıflıyordu Bu sadece bir örneği.
Hocam ben sizin yorumlarınızı çok severek takip ediyon anlamamizda yardımınız çok oluyor ve emeğinize saygısızlık oluyor görüyorum
Ama hocam sizin sayginiz karsisinda sizede ben okadar saygı gösterildiğini düşünmüyom uzuluyom okadar emek bilgi yorum herşeyi yapıyorsunuz sonra sizin emeginize saygısızlik oluyor
Geçen yıl bir uygulama vardı sadece adminlerin paylaşıp yorumladığı ve birde benim gibi uzaktan takip edenlerin bı sayfası vardı model paylaşımında ondan gelmesi şart siteye
Hocam haklısınız, tahminci abilerimin kardeşleriminde tahminlerine güvenim sonsuz fakat kendi konumum adına beklentim çok yüksek değil. Çünkü soğuklar yetersiz gözüküyor ya da ben yanlış yorumluyorum. Bu yüzden beklentimi 2 yıldır minimumunda altında tutuyorum her sistemde 🫡
Bu yorumum ocak son hafta için
İns istediğin kar yağışıni alırsın kardesim